E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAk Yatırım, Extel Anketinde 1 numara---

Ak Yatırım, Extel Anketinde 1 numara

Ak Yatırım, Extel Anketinde 1 numara
25 Haziran 2015 - 17:17 borsagundem.com

Ak Yatırım Araştırma Ekibi, Extel Anketi’nde ‘En İyi’ seçildi

1974’ten bu yana düzenlenen ve küresel kurumsal yatırımcıların aracı kurumlara sağladıkları hizmet ve ürünün kalitesi konusunda oy vermeleriyle gerçekleştirilen Extel anketinde Ak Yatırım bu sene Türkiye Ülke Araştırması kategorisinde geçen sene elde ettiği başarıyı yukarıya taşıyacak iki  önemli sonuç aldı. Ak Yatırım Araştırma Ekibi, Extel Survey 2015’te, Türkiye’ye yönelik araştırma hizmeti sunan 33 yerli ve yabancı aracı kurumu değerlendiren küresel kurumsal yatırımcılardan aldığı oylarla “En İyi Araştırma Ekibi” seçildi. Ankette ayrıca, Ak Yatırım Kurumsal Yatırım Danışmanlığı Bölüm Başkanı S. Cem Çiloğlu da Türkiye’yi takip eden yabancı ve yerli 200’den fazla analist, ekonomist ve kurumsal satış uzmanı arasından bireysel kategoride en yüksek oyu alarak 1. oldu.

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, “Extel Anketi uluslararası alanda kurumsal yatırımcıların ilgi gösterdiği seçkin bir yarışma. 2014 yılında Ak Yatırım Araştırma Bölümümüz 2. olmuştu. Bu sene 33 yerli ve yabancı aracı kurumun yer aldığı ankette başarımızı yükselterek 1. olduk.  Bu ankete katılanların uzmanlığını düşündüğümüzde, çok önemli bir başarıya imza attığımızı görüyoruz. Ak Yatırım olarak uzman kadromuz, bilgi birikimimiz ve çalışmalarımızın sonucunda aldığımız bu ödül çok değerli.  Ankete katılarak bizi bu ödüle layık gören tüm katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)