E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAta Finans’tan yatırıma mühendislik bakışı---

Ata Finans’tan yatırıma mühendislik bakışı

Ata Finans’tan yatırıma mühendislik bakışı
20 Mayıs 2015 - 14:48 borsagundem.com

Ata Finans Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Murat Demirel: Yatırımcıların yol arkadaşı olmayı amaçlıyoruz

Ata Finans Grubu, ‘Yatırım Mühendisliği’ vizyonuyla varlık yönetimde sonuç odaklı yatırım felsefesi ve kural bazlı yatırım stratejisini kendine ilke edinerek, yatırımcılara uzun dönemli, sürdürülebilir getiri sağlanmak için çalışıyor. 

Ata Finans Grubu, DNA’sında bulunan ‘Yatırım Mühendisliği’ yaklaşımıyla, en doğru bilgi ve analizleri hazırlarken, portföy değerine bakmaksızın her yatırımcıya atadığı ‘Yatırımcı Koçu’ ile yatırımcılar ve ülke ekonomisi için uzun vadeli ve kalıcı varlık yaratmayı hedefliyor.

Yatırıma, mühendislik bakışı

Ata Finans Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Murat Demirel, ‘Yatırım Mühendisliği’ vizyonu ile en doğru bilgi ve analizleri hazırladıklarını belirterek, “İnsan odaklı bakış açısının yansıması olan ‘Yatırımcı Koçu’ hizmeti ile yatırımcıların yol arkadaşı olmayı amaçlıyoruz. Böylece yatırımcılar, attıkları her adımda kendilerini yalnız hissetmezken, kendi yatırım potansiyellerini de verimli bir şekilde kullanabiliyor ve kendilerini finansal bilgi ve davranışsal finans anlamında eğitip geliştirebiliyorlar” şeklinde konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)