E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAta Yatırım’da GMY transferi… ---

Ata Yatırım’da GMY transferi…

Ata Yatırım’da GMY transferi…
12 Ekim 2015 - 13:08 borsagundem.com

Ata Yatırım Yurtdışı Piyasalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Cumhur Örnek atandı. Örnek 15 yıl sonra evine döndü...

Ata Finans Grubu’na bağlı Ata Yatırım’ın Genel Müdür Yardımcılığı görevine en son Deniz Yatırım’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Cumhur Örnek getirildi. Örnek aynı zamanda,  Ata Finans Grubu’nun bir markası olan Ata Foreks’in de sorumluluğunu üstleniyor. Atama ile finans sektöründeki kariyerine Ata Yatırım’da başlayan Cumhur Örnek, 15 yıl sonra yeniden Ata Finans Grubu’nda görev almış oldu.
 
CUMHUR ÖRNEK HAKKINDA
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Cumhur Örnek, Bilgi Üniversitesi’nde MBA yaparak yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına 2000 yılında Ata Yatırım’da başladı. Daha sonra Denizbank Hazine Bölümünde çeşitli görevlerde bulundu. 2006 yılından bu yana Döviz ve Pay Piyasalarında Türev Ürünlerin Geliştirilmesi, Fiyatlandırılması, Pazarlanması ve Risk Yönetimi konusunda aktif rol aldı. Son olarak Deniz Yatırım’da ise 2012-2015 yılları arasında Yurtdışı Türev Piyasalar Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)