E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa Okulunda yeni dönem başlıyor---

Borsa Okulunda yeni dönem başlıyor

Borsa Okulunda yeni dönem başlıyor
22 Ocak 2015 - 13:10 borsagundem.com

Bilinçli yatırımcı için yeni dev adım. Yeni eğitim platformu, alanında bir numara uzman eğitmenlerle yatırımcıları buluşturuyor…

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda finansal piyasalar büyük bir gelişim kaydetmiştir. Finansal Piyasalarda yaşanan bu gelişim yatırım ürünlerinde alternatiflerin çoğalmasına sebep olmuştur.

Yatırımcıların ve yatırımcılara bu hizmetleri sunan piyasa çalışanlarının bilgi düzeylerinin geliştirilmesi günümüzde büyük öneme sahiptir.

Geniş seçenekler sunan tasarruf araçlarının yakından tanınması, yatırımcılar açısından önemli olduğu kadar, piyasa çalışanları açısından da önemlidir.

Hangi meslekten olursak olalım gelir sahibi olan herkesin tasarruf edebilmesi ve tasarruflarını sağlıklı yönetebilmesi için bilgi düzeylerini artırmaları kaçınılmazdır.

Tüketicisi olduğunuz finansal ürünleri yakından tanımak ve kendi profilinize uygun ürünlere yatırım yapmak, ancak ve ancak eğitimle mümkün olabilmektedir.

Bizler, teori ve pratiğin harmanlanmış hali ile sizlere uygulamaya yönelik sonuç odaklı eğitimler vermeyi hedefledik.

Eğitimlerimiz, her biri kendi alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip piyasa profesyonelleri ve aynı zamanda gönüllüsü olan eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Yatırımcılar ve piyasa çalışanlarının bilgi düzeyleri arttıkça, finansal piyasalarda fiyatlamalarda daha sağlıklı olabilecektir.

Bilgi düzeyi arttıkça, yatırımcı mağduriyetleri azalırken, piyasaların gelişimi de daha sağlıklı olabilecektir.

Uzun yıllardır piyasa profesyoneli olarak çalışmış/çalışan  ve son yıllarda eğitim alanında büyük işlere imza atmış kişiler olan eğitmenlerimiz, "Bilinçli Yatırımcı Eğitim Merkezi" nde hizmet vermektedir.

 Eğitimler İstanbul Taksim’de bulunan her tür imkana sahip otellerde gerçekleşecektir. Eğitimlerde verilecek öğle yemeklerinde, eğitmenler ile katılımcılar arasında daha verimli bir diyalog ortamı sağlanacaktır…

 Başlangıç olarak dört ayrı modülün yer aldığı eğitimlerde, SPYD Başkanı Arif Ünver tarafından “Bilinçli Yatırımcı”, Levent Kerik tarafından “Foreks ve Türev Piyasalar”, D. Ali Yaz tarafından “Mali Tablolar” ve Umut Sezen tarafından “Advanced Trading” eğitimleri verilecektir. Her bir eğitime ayrı ayrı katılım sağlanabileceği gibi dileyenler tüm eğitimlere ayrı ayrı da katılabilecektir.

Eğitimler sonuç odaklı uygulamaya yönelik olmasından dolayı ayrı bir özellik taşımaktadır. İlerleyen dönemde piyasanın önde gelen isimlerinin de katılımıyla “Yatırımcı Eğitimleri Merkezi” daha geniş imkanlar sunmaya devam edecektir…
 
Yatırımcı eğitimleri ile ilgili her türlü bilgiye Türkiye’nin yeni yatırımcı eğitimi platformu olan;  www.yatirimciegitimleri.com'dan ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)