E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFinansinvest’e yeni Genel Müdür Yardımcısı---

Finansinvest’e yeni Genel Müdür Yardımcısı

Finansinvest’e yeni Genel Müdür Yardımcısı
04 Ağustos 2015 - 12:12 borsagundem.com

Finansinvest deneyimli kadrosuna yeni bir isim ekledi: Pamir Karagöz



Bireysel ve kurumsal yerli ve yabancı yatırımcılara yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve aracılık hizmetlerini sunan Finansinvest deneyimli kadrosuna yeni bir isim ekledi. Pamir Karagöz, Finansinvest Parakende ve Varlık Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

PAMİR KARAGÖZ HAKKINDA

Pamir Karagöz, 1999 yılında bankacılık kariyerine başladığı Citibank Türkiye’de strateji, satış, varlık ve ürün yönetimi ve üst gelir müşteri segmenti yönetimi gibi çeşitli bölümlerde görev aldı. 2008 yılında Barclays Emerging Markets Dubai Bölge Ofisi’nde Premier Bankacılık ve Yatırım Ürünlerinden Sorumlu Üst Düzey Yönetici olarak göreve başladı. Barclays bünyesinde sorumlu oldugu 14 ülkede yeni giriş stratejileri,  yatırım ürünleri, varlık yönetimi, müşteri değer yönetimi ve stratejik kanal yönetimi konularında faaliyetlerde bulundu.

2011-2012 yılında Mashreqbank’ın yeniden yapılandırma sürecinde varlık bankacılığı, yatırım, sigorta ve mortgage ürünlerinin satış ve pazarlamasından sorumlu üst düzey yönetici olarak atandı. En son Deloitte Türkiye’de strateji, pazarlama ve iş geliştirmeden sorumlu direktör olarak görev alan Pamir Karagöz özellikle bireysel bankacılık, özel bankacılık ve varlık yönetimi konusunda tecrübe sahibi.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Pamir Karagöz’ün University of Chicago Booth Business School’dan işletme yüksek lisans derecesi bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)