E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKOTEDER üyelerine yeni kotasyon yönergesi eğitimi---

KOTEDER üyelerine yeni kotasyon yönergesi eğitimi

KOTEDER üyelerine yeni kotasyon yönergesi eğitimi
23 Kasım 2015 - 16:01 borsagundem.com

Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği, sektörün ihtiyaç duyduğu konularda eğitim adımlarına bir yenisi daha ekliyor…

KOTEDER’in “KOTE Şirketler Eğitimleri” adı altında halka açık şirketlerin personel, uzman ve yöneticilerine yönelik eğitim halkasına bu kez de kotasyon yönergesi ekleniyor. KOTEDER, Borsa İstanbul ve SPL işbirliğindeki eğitimde “Yeni BİST kotasyon yönergesi doğrultusunda yeni Pazar yapılanması, Sermaye Piyasası araçlarının Borsa kotuna alınması, kotta kalması ve kottan çıkarılması” konuları işlenecek. 26 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinliğin eğitimcisi Borsa İstanbul Kotasyon Bölümü Müdürü Dr. Korkmaz Enes Ergun.

Konuyla ilgili olarak KOTEDER’den yapılan açıklama şöyle:  
“Saygıdeğer üyelerimiz,
Sermaye Piyasamızın değerli paydaşları,
KOTEDER olarak “KOTE Şirketler Eğitimleri” adı altında Halka Açık Şirketlerimizin personel, uzman ve yöneticilerine yönelik eğitimlerimize devam ediyoruz.  Bu defa, KOTEDER, SPL ve BORSA İSTANBUL işbirliği ile 26 Kasım 2015 tarihinde SPL Eğitim salonlarında düzenlediğimiz YENİ BİST KOTASYON YÖNERGESİ VE UYGULAMALARI konulu eğitim, BORSA İSTANBUL A.Ş. Kotasyon Bölüm Müdürü Sn. Dr. Korkmaz Enes ERGUN tarafından verilecektir.
Eğitime katılım başvuru ve kayıtları SPL-Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu A.Ş. tarafından alınmaktadır. Ayrıntılı bilgi için SPL web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Eğitim Programına aşağıda bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Eğitim KOTEDER Üyelerine ve eğitime kayıt yaptırmadan önce KOTEDER’e Kurumsal Üyelik için başvuran halka açık şirketlerimize %50 indirimlidir.
Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.”

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)