E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK'nın Kurucu Başkanı hayatını kaybetti---

SPK'nın Kurucu Başkanı hayatını kaybetti

SPK'nın Kurucu Başkanı hayatını kaybetti
03 Ağustos 2015 - 12:47 borsagundem.com

SPK’nın ilk Başkanı Prof. Dr. İsmail Türk vefat etti. Türk’ün cenaze töreni bugün…

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Kurucu Başkanı Prof. Dr. İsmail Türk hayatını kaybetti. İsmail Türk’ün cenazesi bugün Ankara’da Maltepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığı’nda defnedilecek. 
 
“FEDAKARCA ÇALIŞTI”

SPK tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Prof. Dr. İsmail Türk 13.01.1982-26.05.1988 tarihleri arasında Kurucu Başkan sıfatıyla SPK'nın ilk başkanlığı görevini yürütmüştür. Türkiye’de sermaye piyasalarının kurulmasında ve gelişmesinde yaptığı fedakârca çalışmaların çok büyük payı bulunmaktadır. Kendisini saygı ve minnetle anıyoruz” denildi.
 
Borsagundem.com olarak Prof. Dr. İsmail Türk’e Allah’tan rahmet, ailesine ve SPK camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sudi Aydemir03 Ağustos 2015 13:48

    Türkiye'de Sermaye Piyasalarının kurulmasında ve gelişmesi sürecinde çok önemli katkıları bulunan Sevgili Hocamıza, Başkanımıza Allah'tan Rahmet, Ailesine, SPK Camiası ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Ruhu şad, Mekanı cennet olsun.