E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜNLÜ&Co’ya büyük unvan---

ÜNLÜ&Co’ya büyük unvan

ÜNLÜ&Co’ya büyük unvan
02 Eylül 2015 - 16:23 borsagundem.com

ÜNLÜ & Co, 2015/2016 Avrupa İş Ödülleri’nde “Ulusal Şampiyon” unvanını aldı.

Avrupa’nın en saygın kurumsal yarışmalarından Avrupa İş Ödülleri’nde etik, inovasyon ve finansal alanda göstermiş olduğu başarılarla jüriden tam not alan ÜNLÜ & Co “Girişimcilik” kategorisi altında Türkiye’nin “Ulusal Şampiyonu” seçildi
 
Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, RSM International sponsorluğunda düzenlenen Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) “Ulusal Şampiyon” unvanını aldı.
 
Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen saygın yarışma bu yıl 9. kez yapıldı. 33 Avrupa ülkesinden 32 bin işletmenin değerlendirildiği yarışmada Avrupa çapında 678 şirket “Ulusal Şampiyon” unvanı alarak bir sonraki aşamaya geçti.
 
ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü bu başarı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ulusal Şampiyon unvanıyla Türkiye’yi Avrupa İş Ödülleri’nde temsil etmekten gurur duyuyoruz. Avrupa İş Ödülleri Avrupa’nın en dinamik şirketleri için bir vitrin niteliğinde. Kurumsal finansman, hisse senedi ve borç sermaye piyasaları, kurumsal hisse senedi satışları, küresel piyasa işlemleri ve varlık yönetimi alanlarında müşterilerimize sunduğumuz değer yükselten hizmetler sayesinde yakaladığımız başarılar devam edecektir.” dedi.
 
Yarışmanın bundan sonraki adımında Ulusal Şampiyon unvanı alan şirketler birer video tanıtımı hazırlayarak başarılarını daha detaylı bir şekilde anlatacaklar. Bu videolardan yola çıkarak bir değerlendirme yapacak jüri, her kategorinin birincisini belirleyecek. Birinci olan Ulusal Şampiyonlar “Ruban d’Honneur” unvanını almaya hak kazanarak 2016 yılında yapılacak finale katılacak.
 
2014/2015 Avrupa İş Ödülleri’nde de (European Business Awards) “Ulusal Şampiyon” unvanını alan ÜNLÜ & Co, böylece iki yıl üst üste aynı unvanı alarak büyük bir başarıya da imza atmış oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)