E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYatırım Finansman’da yeni atamalar---

Yatırım Finansman’da yeni atamalar

Yatırım Finansman’da yeni atamalar
01 Haziran 2015 - 16:03 borsagundem.com

Strateji Müdürü Hakan Tezcan ve Başekonomist Levent Durusoy, 'koordinatör'lük görevlerine getirildi

Türkiye'nin ilk aracı kurumu sıfatıyla 39 yılı aşkın süredir sermaye piyasası hizmetleri sunan Yatırım Finansman Menkul Değerler’de iki ayrı atama gerçekleşti.
Yatırım Finansman’da Strateji Müdürü olarak görev yapmakta olan Hakan Tezcan, İşlem Aracılığı, Bireysel Portföy Yönetimi, Hazine ve Portföy Aracılığı fonksiyonlarından sorumlu Koordinatör olarak atandı. Başekonomist Levent Durusoy ise Araştırma, Uluslararası Satış, Yurt Dışı İşlemler ile Kurumsal Finansman ve Halka Arza Aracılık fonksiyonlarından sorumlu Koordinatör'lüğe getirildi.

Hakan Tezcan kimdir?
1967, Niğde doğumlu olan Hakan Tezcan, Bursa Anadolu Lisesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi mezunudur. Türkiye’nin önde gelen finans kurumlarında sermaye piyasaları alanında 20 yılı aşkın bir süredir birçok farklı görevlerde bulundu. Yatırım Finansman’da 2011 yılında başladığı görevine en son Strateji Müdürü olarak devam eden Tezcan, 01 Haziran 2015 itibarıyla İşlem Aracılığı, Bireysel Portföy Yönetimi, Hazine ve Portföy Aracılığı fonksiyonlarından sorumlu Koordinatör olarak atandı.

Levent Durusoy kimdir?
1978 İstanbul doğumlu Levent Durusoy; Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi lisans eğitimini derece ile tamamlamasının ardından, Boğaziçi Üniversitesi’nden İşletme yüksek lisansını 2003 yılında aldı. Ekonomist olarak sermaye piyasaları alanında farklı kurumlarda kariyerine devam eden Durusoy, 2007 yılında Yatırım Finansman’da Başekonomist olarak başladığı görevine; 01 Haziran 2015 itibarıyla Araştırma, Uluslararası Satış, Yurt Dışı İşlemler ile Kurumsal Finansman ve Halka Arza Aracılık Müdürlüklerinden sorumlu Koordinatör olarak devam ediyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)