E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar Fed sonrası toparlanıyor---

Dolar Fed sonrası toparlanıyor

Dolar Fed sonrası toparlanıyor
29 Nisan 2015 - 21:54 borsagundem.com

Dolar, Fed'in enflasyonun yüzde 2'ye yükseleceği noktasındaki beklentisini yinelemesinin ardından, kayıplarını azaltıyor

Dolar, ABD Merkez Bankası Fed'in enflasyonun yüzde 2'ye yükseleceği noktasındaki beklentisini yinelemesinin ardından, kayıplarını azaltıyor.

ABD doları, Fed'in orta vadeli enflasyon beklentisini sabit bırakması sonrası, daha önceki kayıplarını azalttı.

Bloomberg Spot Dolar Endeksi yüzde 0.5 gerileyerek, New York saati ile 14:27'de 1,165.89 oldu.

Euro dolar paritesi ise yüzde 0,33 düşüşle 1,1105 seviyesine geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32329 Nisan 2015 23:12

    ağlamayın lenn kerizler...dolar aldırıyoruz internet bankacılığından......:))az az ufak ufak....

  • KALIN SAĞLICAKLAN.29 Nisan 2015 22:47

    Arkadaşlar her yükselişi yabancılar bir çıkış olrak görüyorlar şuana kadar nekadar mal sattıklarını gerçekten BROKHIRLAR bile söylemiyorlar bilerek yapıyorlar biz küçük yatırımcıları kaçırmamak için hep aynı dilde yalan söylüyorlar zaten hazirandaki seçimlerede yabancılar tek başlı hükümetin kurulacağınada inanmıyorlar onlar bile bizden önce araştırma yaparak işlerini sağlama alıyorlar bugün hangi menkul kıymetin araştırma departmanında çalışanlar olsun bilgi verenler olsun hepside yabancıların nasıl davrandıklarını biliyorlar ama nedense biz yatırımcılara üstü kapalı laflarlan aldatmaya çalışıyorlar benden sizlere seçimlere doğru DOLAR mutlaka hesabınızda bulunsun zaten koalisyon çıktığında dolar üçliranın üstüne çıkacaktır ve birdaha aşşağıya inmemek kaydıylan kalacaktır.bu hükümet 12 senedir doları firenlemedimi şimdi işleri zor kendileride biliyorlar bu yüzden ne yazıkki dolara müdahele edemiyorlar.

  • Mustafa Aziz Sertkaya29 Nisan 2015 22:03

    Yurtdışı piyasalarda son iki ayın en düşüğünde hala yurtiçinde yükseltmeye çalışıyorlar.Yani anlamak mümkün değil.Yurtdışında düşüyorsa ben niye alacağım kerizmiyim ben. (Yatırım tavsiyesi değildir)