E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak​240 milyon euro’ya Sofya’ya rezidans---

​240 milyon euro’ya Sofya’ya rezidans

​240 milyon euro’ya Sofya’ya rezidans
22 Temmuz 2015 - 05:45 borsagundem.com

Garanti Koza, Sofya’da 240 milyon euro değerinde gayrimenkul projesini başlattı

Gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Koza, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da 240 milyon euro değerinde konut ve ticari kullanım alanları olan gayrimenkul projesini başlattı. 43 bin metrekare alana inşa edilecek Grand Kanyon projesi, rezidans, alışveriş merkezi ve eğlence parkından oluşacak.

Projenin 2018 yılının başlarında bitirilmesi planlanıyor. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Erden Bilginer, “Sofya’nın en büyük özel sektör inşaat projelerinden biri olacak” diye konuştu. Avrupa Birliği’nin en fakir üyesi olan Bulgaristan uzun süredir, teşvik yöntemleriyle yabancı yatırımcı çekmeye çalışıyor.

Ulaşım açısından da çok değerli bir lokasyonda olduğu belirtilen proje, havaalanına 5 dakika mesafede konumlanıyor. Ayrıca şehri ve iş merkezini havaalanına bağlayan en önemli iki metro hattının kesiştiği noktada yer alıyor. Alınan bilgiye göre, proje üç blok halinde yükselecek ve her bloğa Bulgaristan’ın önemli üç dağının adı verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)