E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin9 kişinin katili kayıp, yakınları tedirgin---

9 kişinin katili kayıp, yakınları tedirgin

9 kişinin katili kayıp, yakınları tedirgin
06 Şubat 2016 - 04:09 borsagundem.com

Gaziantep'de kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle birlikte 9 kişiyi öldüren cani koca Yusuf Taş yakalanamadı. Aile yakınları tedirginlik içinde

Gaziantep’te 9 kişinin katili olduğu sanılan firari, aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine tüm aile fertleri, polis tarafından koruma altına alındı.

Önceki gece saatlerinde Düztepe Mahallesi’nde eski karısının evini basarak 4 kişiyi öldüren ve sabah saatlerinde ise Sam Mahallesi’nde aynı aileden 5 kişinin silahla öldürülmüş halde bulunması ile ilgili aranan Yusuf Taş’ın, amcası Mustafa T.’yi ailesiyle birlikte öldürdükten sonra diğer aile fertlerini arayıp, "Hepinizin kökünü kazıyacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Yusuf Taş’ın babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü.

Katil zanlısı Yusuf Taş’ın İstanbul’da yaşadığı ve garsonluk yaptığı, eski eşinin amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi üzerine İstanbul’dan gelerek cinayetleri işlediği iddia edildi.

Öte yandan, gece saatlerinde eski eşi ve ailesini katlettiği Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak’ta ise olayın ardından sessizlik hakim oldu. Polis ekipleri tehdit telefonu üzerine yeni cinayetlerin işlenmemesi için tehdit altında olan tüm aileyi güvenli bölgelere taşıdığı belirtildi. Gaziantep Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri bekleyen diğer yakınları da polis otolarına bindirilerek, güvenli bölgeye taşındı.

İSTANBUL’DAN GELDİ KATLİAM YAPTI

İddiaya göre, tüm çabalarına rağmen eşini ve yakınlarını ikna edemeyen Yusuf Taş, dün İstanbul’dan Gaziantep’e geldi. Telefonla ulaştığı eşi Tuğba Taş’a görüşme isteğini iletti ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine eşinin evinde kaldığı teyzesi 39 yaşındaki Şenel Çakmak’ı aradı. Eşinin teyzesinin olumlu yanıt vermesi üzerine Yusuf Taş dün gece yarısı Düztepe Mahallesi 28 Nolu Sokak’taki eve gitti. Şenel Çakmak, 16 yaşındaki oğlu Ahmet Can Çakmak, 22 yaşındaki amcasının oğlu Turan Taş ile kimlikleri henüz öğrenilemeyen 2 yakını ile kızı Belinay’ın da bulunduğu evde Yusuf Taş, eşi Tuğba’ya barışma ve yeniden bir araya gelme talebini iletti. Ancak olumsuz yanıt alınca da pompalı tüfekle kızı Belinay hariç herkese peş peşe ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Tuğba Taş, Turan Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Can Çakmak öldü, ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

SADECE KIZINA ATEŞ AÇMADI

Sadece evde bulunan 3 yaşındaki kızı Belinay’a ateş etmeyen Yusuf Taş, cinayetlerin ardından olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, evde 4 ceset ve 2 yaralıyla karşılaştı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, ölenlerin cesetleri olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ARANIRKEN 5 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRDÜ

Polis katliam yapan Yusuf Taş’ı her yerde aranırken, sabah saatlerinde kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi’nde, yaşayan Yusuf Taş’ın kuzeni Türkan Taş’ın çalıştığı halı atölyesine gitmemesi üzerine durum yakınlarına iletildi. Yakınları gittikleri evin önünde kan izleri görünce durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen ve çilingir yardımıyla içeri giren güvenlik güçleri evde Yusuf Taş’ın amcası 45 yaşındaki Mustafa, yengesi 44 yaşındaki eşi Gülay ile kuzenleri 20 yaşındaki Türkan, 16 yaşındaki Furkan ve 14 yaşındaki Gül Taş’ın cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede 5 kişilik ailenin tabanca ila açılan ateş ile öldürüldüğü belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)