E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları sert düşüşle açıldı---

ABD borsaları sert düşüşle açıldı

ABD borsaları sert düşüşle açıldı
11 Şubat 2016 - 17:06 borsagundem.com

ABD borsaları güvenli limanlara kaçışın etkisiyle güne düşüşle başladı

ABD borsaları yatırımcıların hisse senedi ve petrol gibi riskli varlıklardan kaçışıyla sert düştü. 

S&P 500 Endeksi açılışta %1.2 düşüşle 1,832 puan oldu ve 5. günde de düştü. Dow Jones  Sanayi Endeksi %1.3 oranında düştü. Nasdaq Bileşik Endeksi %1.25 düşüşle güne başladı ve ayı piyasasına yaklaştı. 

S&P 500 dün Mayıs rekorunun %13 altında ve 2 yılın en düşük seviyesinden kapanmıştı. Nasdaq ise dün Temmuz rekorunun %18 altından kapanış gerçekleştirmişti. Bugünkü veriye göre ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvuruları 7 haftanın en düşük seviyesine indi. ABD'de yarın da perakende satış ve tüketici güveni verileri açıklanacak.

Almanya'daki Deutsche Postbank'ta stratejist olan  Heinz-Gerd Sonnenschein, "Yatırımcılar yükselişin sürmesi için bir katalizör bekliyordu, ancak bilanço sezonu, ekonomik veriler, merkez bankaları ve ucuz değerlemelerin hiçbiri işe yaramadı. Herkes endişeli" yorumu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan11 Şubat 2016 21:15

    bazı uyanık düzenbazlar, belli başlı forumlarda sanki milletin okuma yazması yokmuş gibi bugun abd artıda tavan gidiyor gibi yanıltıcı bilgiler veriyorlar dikkatli olun böyle şarlatanlara kanmayın.girin sitelere bakın kendi gözünüzle görün

  • her yerde bozulma vat dünyada11 Şubat 2016 17:26

    her duran ve hafif yukarı gösteren endeks seviyelerinden satışlar gelmekte taaa 90.000'lerden beri satış yapılmakta dünyada da büyük bir ekonomik durgunluk başladıysa borsalar bunu satacaklardır dikkatli olmalı .

  • PETROL 25 DOLAR ALTINA GİDEBİLİR11 Şubat 2016 17:13

    BORSALARDA HERCÜMERC BAŞLADI.