E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD ekonomisine ilişkin kuşkular var---

ABD ekonomisine ilişkin kuşkular var

ABD ekonomisine ilişkin kuşkular var
21 Mayıs 2015 - 09:23 borsagundem.com

Fed'in faiz artırmayı ertelemiş olması ABD ekonomisindeki toparlanmanın gerçeği yansıtmadığı kanısına yol açtı

Financial Times’ta yer alan habere göre Fed yöneticilerinin Amerikan ekonomisinin iyileşme gücüne dair kuşkularının son faiz toplantısında arttığı göründü. Nisan toplantısına ait tutanaklar, komitenin Fed faizi için hedef aralık konusunda bölündüğüne işaret etti. Toplantıda faiz artırımı konusunda çeşitli görüşlerin paylaşılması dikkat çekti. Kilit soru, ABD'deki yavaşlamanın ne kadarlık kısmının geçici faktörlerden kaynaklandığı. Tutanaklar bu konuda da farklı görüşler olduğunu gösterdi. Toplantıda yavaşlamanın geçici olabileceğine dair bir takım sebeplerden bahsedilirken, bazı üyeler ekonomideki zayıflığı sürebileceğinden bahsetti. Zayıf görünümün sürme ihtimaline sebep olaraksa değerli dolar ve petrolle ilişkili yatırımların tahmin edilenden daha fazla kısılması gösterildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ACUN TACUN22 Mayıs 2015 15:58

    NE YELLENMİŞSİN KARDEŞİM,YELLENDE BİR GÖRELİM,NE YAPACAĞIN BELLİ NEDE YAPMAYACAĞIN,MUĞLAK KONUŞUP DURUYORSUN YAPACAĞINI BİR ANÖNCE YAP MİLLET GELECEĞİNİ GÖRSÜN,BOŞ KAFALI YELLEN

  • Ali Demir21 Mayıs 2015 23:06

    Faiz artırımının 2016 ya ertelenme olasılığı gittikçe güçleniyor.Bugün enflasyon verileri kötü geldi.Dolar aşağı borsa yukarı (YTD)

  • sard6821 Mayıs 2015 21:45

    1 usd 69 krş olacak...... nereden mi söylüyorum. hamburger fiyatlarına bakın