E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisseleri dalgalı seyrediyor---

ABD hisseleri dalgalı seyrediyor

ABD hisseleri dalgalı seyrediyor
04 Ağustos 2015 - 19:13 borsagundem.com

ABD hisse senetleri, şirket karları ile birlikte, iki günlük düşüşün ardından dalgalı seyrediyor

ABD hisse senetleri, Sprint Corp. ve Allstate Corp. gibi şirketlerin finansallarını açıklamaları ile birlikte, iki günlük düşüşüna rdından dalgalı seyrederken, enerji hisseleri petrol fiyatlarındaki yükselişlerin desteği ile değer kazandı.

Standard & Poor’s 500 (S&P 500) Endeksi yüzde 0.1 yükselerek, New York saati ile 09:32'de 2,100.42 puana çıktı ve 50 ve 100 günlük ortalamalarının üzerinde kaldı.

Bonn, Almanya'da Deutsche Postbank AG stratejisti Heinz-Gerd Sonnenschein, "Yatırımcılar şimdilerde kar döneminde işlem görmeye çalışıyor ve ekonomik verilerin Fed'in ilk faiz artırımını ne zaman yapacağına ilişkin kararını vermede yardımcı olabilecek verileri bekliyor," dedi ve "Piyasanın yönü yok. ABD şirket karları şimdiye dek çok iç açıcı değil. Bazı şirketler tahminlerden iyi kar açıklıyor, ancak çıta oldukça aşağıya konulmuş durumda" şeklinde görüş bildirdi.

S&P 500 Endeksi, Amazon.com Inc. ve Google Inc.'nin karlarının enerji ve madencilik şirketlerindeki düşüşleri dengelemesi ile birlikte, Temmuz ayında yüzde 2 ile Şubat ayından bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi. Endeks Pazartesi günü Mayıs ayında görülen rekor seviyenin yüzde 1.5 altında kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)