E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı sahneye ünlüleri çıkaracak! ---

Acun Ilıcalı sahneye ünlüleri çıkaracak!

Acun Ilıcalı sahneye ünlüleri çıkaracak!
01 Aralık 2015 - 12:19 borsagundem.com

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 1 ay sonra final yapacak Benim Stilim All Star yarışmasında ünlüleri yarıştırma kararı aldı

TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışması yaklaşık bir ay sonra final yapıyor ve 2015 yılının en tarz kadını belli oluyor. 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışması Ünlüler ile devam edecek. Bu kez podyumda ünlüler jüri karşısına geçecek. Acun Ilıcalı daha önce Survivor için denediği bu formatı İşte Benim Stilim için deneyecek.

Jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu artık ünlüleri değerlendirecek. 2016 İşte Benim Stilim’de hangi ünlüler yarışacağı ise henüz netleşmedi.

2004 yılında Türkiye’nin Best Modeli seçilen Simge Tertemiz, uzun yıllardır mankenlik ve sunuculuk yapıyor. Butik sahibi ablası Eylem Tertemiz, Instagram sayfasında Simge Tertemiz ile fotoğrafını paylaşarak; kardeşine destek ve ikna istedi.

Fotoğrafın altına şu notu düştü:

”İşte benim stilim ünlüler #tv8 başlıyor? ben yürekten inanarak söylüyorum ki hanımefendiliğin, olgunluğun, tarzın, imajınla gönüllere taht kuracaksın kardeşim son karar senin tabii ki! @tertemizsimge yi ekran başında görmek istiyor musunuz bir de buradan düşünceleri görmek istiyorum ??? sonuna kadar ben desteğim minnoşum sizlerin yorumlarıyla belki ikna olur ??”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)