E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı sert konuştu---

Acun Ilıcalı sert konuştu

Acun Ilıcalı sert konuştu
01 Nisan 2015 - 14:29 borsagundem.com

Acun Ilıcalı yarışmacıların agresif hallerini konsey gecesi değerlendirdi. 'Tasvip etmediğim hareketler bunlar' dedi

Survivor All Star 31 Mart gecesi ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılar arasında yaşanan kavgaları ve agresif halleri değerlendirdi.

Konsey gecesinde  Acun Ilıcalı kendisine instagram ya mail yoluyla gelen soruları cevapladı. Survivor izleyincisinin kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.

Acun Ilıcalı daha sonra yarışmacılarını son kez uyardı, 'Gerilimli bir haftaydı tabiki oyunlarda tansiyon çok yükseliyor, rekabet yüksek, ama açıkcası benim tasvip etmediğim şeyler yaşandı. Bugün en sorunsuz oyunu oynayacağız derken yine onda da bir şey çıktı. Şunu bir defa  da söylemek istiyorum, oyunun o heyecanı sırasında o gerilim oluşabilir, bu makul karşılanabilir ama ama bu sizin saygısızlık yapabilirsiniz demek anlamına gelmiyor' dedi.

KİMSEYİ BİR KÖTÜ SÖZ SÖYLEDİ DİYE ELEMEYİZ

Acun Ilıcalı sert ifadeler kullanarak yarışmacılarını bir kez daha daha sakin olmaları konusunda uyardı. Hakan Hatiopğlu arasındaki gerilimden sonra son olarak Doğukan Manço ile de papaz olan Turabi'de bu uyarılardan nasibini aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halk01 Nisan 2015 21:15

    yaaa birde su acun a sorsaniz TÜRK halki icin kültürü,ananesi,göreneklerine uygun bilgilendirici bir programi varmi?? yaziklar olsun insanlarin degerli vakitlerini nelerle mesgul ediyorsun!!!!!kimse demesin kumanda elinde diye ben bakmiyorum zaten..

  • XYZ01 Nisan 2015 20:05

    KUSURA BAKMAYIN BU İŞLER ACUN BEYİN TURABİ'YE TAVİZ VERMESİYLE BAŞLADI...BOZOK'UN HAKAN'A HAKARET ETMESİ, ACUN BEYİN MÜDAHALESİ SIRASINDA BOZOK'UN UMUSAMAZ TAVRI, DURUŞ ŞEKLİ ACUN BEYE HAKARETTİR. KARŞINDA KOSKOCA MEDYA PATRONU SENİ UYARIYOR, SEN TERBİYESİZ BİR ŞEKİDE LAF YETİŞTİRİYORSUN, HİÇ YAKIŞTIRAMADIM DOĞRUSU... GÖNÜLLÜLERDE TERBİYELİ ADAM GİBİ BİRİ VAR, ODA HASAN, AMA ONUDA ACUN BEY SEVMİYOR, YADA BEN ÖYLE HİSSEDİYORUM...

  • ke01 Nisan 2015 14:40

    gencleri abudik gubidk seylere bakmayi tesvik ediyor.