E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da bir garip tecavüz davası---

Adana'da bir garip tecavüz davası

Adana'da bir garip tecavüz davası
02 Haziran 2015 - 12:46 borsagundem.com

Adana’da 14 yaşındaki S.N.Ö., 26 yaşındaki Bahadır K.’nın kendisini kaçırarak tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurdu

Ankara’da yaşayan Bahadır K., geçen kasım ayında aynı mahallede oturan gönül ilişkisi kurduğu S.N.Ö. ile evlenmek istedi. Genç kızın yaşının küçük olması nedeniyle ailesi evliliğe izin vermedi. Bunun üzerine Bahadır K., genç kızla kaçarak Adana’ya geldi. S.N.Ö., geçen şubat ayında polise giderek Bahadır K.’nın kendisini kaçırıp tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan ancak suçlamayı kabul etmeyen Bahadır K. tutuklandı. Bahadır K.’nın annesi Selver K. ise oğlunun S.N.Ö.’yü zorla kaçırmadığını ileri sürerek delil olarak çiftin birlikte çekilmiş fotoğraflarını ve video görüntülerini Cumhuriyet Savcılığı’na delil olarak sundu.

’S.N.Ö. ÇANTASINI ALIP BANA KAÇTI’

Bahadır K. ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 25 yıla kadar, annesi Selver ile babası Arif K. ise ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. S.N.Ö. ile gönül ilişkileri olduğunu öne süren Bahadır K. savunmasında şunları söyledi:

"12 Eylül günüailem evde yokken S.N.Ö. çantasını ile evimize gelip bana kaçtığını söyledi. Sürekli bana yaşının 18’e yakın olduğunu, 18’e girmesine 2 ay kaldığını söylüyordu ama kimliğini hiç göstermedi. Aynı gün beraber Adana’ya geldik. Burada dedemden kalan evde yaşadık. Ben ailesini aradım. Evlenmemize rıza göstereceklerini söyleyince Ankara’ya ailemin yanına döndük. Bir süre daha ailemle kaldıktan sonra S.N.Ö.’nün annesi kendi evine yakın bir ev bulduğunu ve eşyalarının bir kısmını da bize vereceğini söyledi. Daha sonra annesinin bulduğu eve yerleştik. Bu tarihten önce S.N.Ö. ile cinsel ilişkimiz olmadı. Annesinin bulduğu eve yerleştikten sonra S.N.Ö.’nün gönül rızasıyla ilişkiye girdik. 15 Şubat’ta yakınlarımı ziyaret etmek için S.N.Ö. ile birlikte Adana’ya geldik. S.N.Ö. kıskançlığı nedeniyle polise giderek benden şikayetçi olmuş. S.N.Ö. hamile kalmıştı. Ancak ailesi sıkıntıya yaşarız, annen ve baban olarak hapse gireriz diyerek çocuğumu aldırmışlar. Ailesinin baskısı nedeniyle S.N.Ö.’nün farklı şeyler söylediğini düşünüyorum."

Arif ve Selver K. ise suçlamaları kabul etmedi. Sanık avukatı, müvekkilinin S.N.Ö.’yü kaçırmadığını belirterek, çiftin birlikte çekilen görüntülerinin yer aldığı CD’yi mahkemeye delil olarak sundu. Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, mağdur çocuğun dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)