E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAk Gıda'dan halka arzın iptali açıklaması---

Ak Gıda'dan halka arzın iptali açıklaması

Ak Gıda'dan halka arzın iptali açıklaması
06 Mayıs 2015 - 11:41 borsagundem.com

Ak Gıda'dan yapılan açıklamada halka arzın iptal edildiği bildirildi

Yıldız Holding'in iştiraklerinden Ak Gıda'nın bugün gerçekleşecek olan talep toplama iptal edildi. Hisselerin blok satış yoluyla satılmak üzere hisse satış sözleşmesinin imzalandığının bildirildiği KAP açıklamasında şöyle denildi:

''Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Şirket") halka arz izahnamesi T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.04.2015 tarihli ve 11/511 sayılı toplantısında onaylanmış, ve 29.04.2015 tarihinde kamuya açıklanmıştı. 

Yıldız Holding A.Ş. tarafından Şirketimize sunulan bilgi çerçevesinde, halka arzda pay satan ortaklar olan, Yıldız Holding A.Ş., Mustafa Latif Topbaş, Eaton Capital Fund, Ahmet Afif Topbaş, Zeki Ziya Sözen ve Firdevis Çizmeci'nin halka arz işlemini iptal ettiği, ve paylarını Groupe Lactalis firmasına blok satış yoluyla satmaya karar verdikleri ve bu kapsamda 6 Mayıs 2015 tarihinde bir Hisse Satış Sözleşmesi imzalandığı öğrenilmiştir. Bu çerçevede 6 ila 8 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan talep toplama işlemi gerçekleşemeyecektir. ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)