E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex Türkiye'ye mi geliyor?---

Alex Türkiye'ye mi geliyor?

Alex Türkiye'ye mi geliyor?
31 Mart 2015 - 09:54 borsagundem.com

Jübilesini yapan Fenerbahçeli eski futbolcu Alex'e Türkiye'den teklif var

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı'nda ''havuz'' konusunda daha önceki iddialarını yinelerken, kendilerine bir medya kuruluşundan da teklif geldiğini resmen açıkladı.PTT 1. Lig'de yer alan ekip Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı başarırsa takımın başına Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex De Souza gelecek.

Şu anda teknik direktörlük kursuna giden Alex'i takımın başına teknik direktör olarak getirmek için hamlelerini yaptığı futbola yeni veda eden Alex'in de bu teklife çok da soğuk bakmadığı iddia edildi.

Osmanlıspor, PTT 1. Lig'de 53 puanlı Kayserispor ve 48 puanlı Adana Demirspor'un ardından 44 puanla 3. sırada yer alıyor. Osmanlıspor'u hali hazırda Uğur Tütüneker çalıştırıyor.

Öte yandan geçen sezon Brezilya'nın Coritiba takımında Alex'le beraber forma  giyen ve bu sezon başında Gaziantepspor'a transfer olan Chico, ''Alex, gittiği her ülkeye önemli kazanımlar sağlayacak bir kişi.  Aslına bakarsanız bir süre geçtikten sonra Alex'in yeniden Türkiye'ye dönüş  yapmasını bekliyorum. Hoca olmak futbolculuktan farklı, çok farklı sorumluluklar  isteyen bir durum. Kendisi de bu sorumluluğun altından kalkacak kişiliğe sahip.  Alex yeniden gelecek. Bir süre dinlenip kafasını topladıktan sonra olgun kararlar  verecektir'' açıklamasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)