E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç kararını verdi---

Ali Koç kararını verdi

Ali Koç kararını verdi
30 Mayıs 2015 - 13:03 borsagundem.com

Ünlü işadamı Ali Koç, Fenerbahçe'de başkan adayı olacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Ali Koç, başkan adayı olacağını açıkladı.İşte Ali Koç'un konuşmasından satır başları;
"Başkanım Aziz Yıldırımla istişare halindeydik beni yönetim kuruluna davet etmesine teşekkür ediyorum. Birkaç görüşmemiz oldu. Hem bugün hem yarınımızı konuştuk. Başkanımızın davetini gerçekleştiremedim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep destek tam destek olmaya çalıştım, çalışacağım. 3 Temmuz'da hepimiz üstümüze düşeni yaptık, kenetlendik omuz omuza verdik. Ama bu kenetlenmenin daha sıkı olması önemli zira dava daha bitmedi. Tertemiz Fenerbahçemize sürülen leke herşeyden önemli. Aziz başkanımızın dediği gibi bu sadece bir şike davası değildi. Önemli olan bu lekeden temizlenmemiz.
Rakiplerimiz güçleniyor, sıkılanıyor. Bir sonraki seçime başkanlık için elimizi taşın altına koymamız gerektiğine inanıyorum. Zamanın geldiğini Aziz başkanımızla istişare ettik. Başkanımızın bu konuda bize destek olacağına eminim. Bu camia kenetlendiği zaman neler yapabileceğini gösterdi. Taraftar konusu herkesi üzen bir konu, nihayetinde hepimiz aynı gemideyiz. Saha içi ve saha dışında omuz omuza olmalıyız. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)