E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAli Koç omzunu nasıl kırdı?---

Ali Koç omzunu nasıl kırdı?

Ali Koç omzunu nasıl kırdı?
08 Şubat 2016 - 10:34 borsagundem.com

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un omzunu kırmasının detayları belli oldu

21 Ocak'ta ağabeyi Mustafa Koç'u kaybeden Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un Fransa'daki ünlü kayak merkezi Courchevel'de kayak yaparken omuzunu kırdığı iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin magazin eki olan Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre eşi ve çocuklarıyla sömestr tatili için Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'e giden Ali Koç kayak sırasında sol omzunun üzerine düşerek omuzunu kırdı.
 
Yapılan ilk müdahalenin ardından özel uçağıyla İstanbul'a getirilen Ali Koç'un omuzuna, Amerikan Hastanesi'nde başarılı bir operasyonla çivi takıldı.
 
DAHA ÖNCE DE ELİNİ KIRMIŞTI

 
Mayıs 2013'te UEFA Kupası'na veda ettikleri S.L. Benfica maçında yedikleri golün ardından hırsını alamayan Ali Koç, hıncını duvardan çıkarmak isteyince elini kırmıştı. Ali Koç, 2005'teki Fenerbahçe şampiyonluğunda da alkışlamayı biraz abartınca el tendonunu koparmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ohhhh09 Şubat 2016 07:10

    işte ali bu!! ne vefa var ne ölüye saygı.. patladın mı, martta git kayağa.. keşke bu kafayı kırsaydın.. değerli ve mümtaz Koç ailesine hiç takışmayan bir tip!!!

  • haydar08 Şubat 2016 13:17

    kendini sakatlamaya meyilli sanırım..sakin olmak lazım

  • Bika08 Şubat 2016 12:53

    Babası Rahmi KOÇ'da yıllar önce kayak merkezinde kaza geçirmişti.

  • ismail 08 Şubat 2016 12:01

    Butatil gercekse cok ayıp abisi daha yeni 7 sibile cıkmadan nasıl gidiyor oralar anlamıyorum insanlar çokmu degişdi yoksa benmi yalnız algılıyorum bilemiyorum

  • halil kemal 08 Şubat 2016 11:32

    Birileri ne zaman turkiyeye faydali isler yapmaya calissa boyle seyler duyuyoruz KOC grubu millilesiyor herhalde

  • Sinan ALTUN08 Şubat 2016 11:24

    Daha abisinin kırkı çıkmadan fransaya niye gitmiş. hersene gidiyorlar bu sene gitmeseler ne olurmuş. Bu nasıl kardeşliktir.

  • elturco08 Şubat 2016 11:03

    geçmiş olsun acil şifalar dilerim bazen hayatta her olumsuzluk üst üste gelir buna karşı elimizden hiç bir şey gelmez sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok nerde şuan olumsuzluk yaşayan biri varsa allah yar ve yardımcısı olsun

  • erdi08 Şubat 2016 10:43

    Ailede nazar var.