E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç ve Aziz Yıldırım anlaştı---

Ali Koç ve Aziz Yıldırım anlaştı

Ali Koç ve Aziz Yıldırım anlaştı
29 Mayıs 2015 - 13:14 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin gelecek yılları için çok önemli bir anlaşma sağlandı. Aziz Yıldırım, başkanlık teklif ettiği Ali Koç'tan olumlu yanıt aldı

Fenerbahçe'de son yılların en büyük uzlaşması sağlandı. Bir süre önce Ali Koç'a, "Benden sonra kulübün başkanı sen ol"  teklifi yapan Yıldırım amacına ulaştı.

RESMEN EL SIKIŞTILAR

Aldığı teklif sonrası Başkan Yıldırım'dan geçtiğimiz pazartesi gününe kadar süre isteyen Ali Koç dün son kararını verdi. Başkan Yıldırım'la görüşen Ali Koç önümüzdeki yıllarda kongre üyeleri de uygun görürse başkanlık koltuğuna oturabileceğini söyledi.

Aziz Yıldırım, görüşmede ikinci bir hamleyle Ali Koç'u hafta sonunda yapılacak seçimli genel kurulda da listesine girmeye ikna etti.

SEÇİLMESİ KESİN

Peki bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Hafta sonunda yeniden başkan seçilecek olan Aziz Yıldırım yeniden yargılandığı dava sonuçlanana kadar görevde kalacak. Mahkemeden hangi karar çıkarsa çıksın Aziz Yıldırım olağanüstü seçimli genel kurulu alacak ve Ali Koç'u işaret edecek.

Ali Koç'un mevcut üye yapısı ve kulübe geçmişte yaptığı katkılar nedeniyle seçilmesine kesin gözle bakılıyor. Mahkeme sürecinin yeni yıldan önce son bulması bekleniyor. Bu şartlarda Fenerbahçe'nin 2016'ya yeni başkanıyla girmesi yüksek ihtimal gibi duruyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)