E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnel’den açıklama---

Anel’den açıklama

Anel’den açıklama
27 Mayıs 2015 - 08:04 borsagundem.com

"Anel’de akıllı hırsızlık" başlıklı haberimizden sonra şirketten gelen açıklamayı aynın yayınlıyoruz

Tarafsız gazetecilik ilkesi gereği olarak haberimizden sonra Anel Holding’den gelen açıklamayı kelimesine dokunmadan yayınlıyoruz.

İşte o açıklama:

www.borsagundem.com  adlı internet sitesinde 20.05.2015 tarihinde “Anel’de akıllı hırsızlık” başlıklı olarak yayınlanan haber yalan ve asılsız olup, ilgili habere ilişkin düzeltme yapmak gerekmiştir.

Anel İş Merkezinde 13.09.2014 tarihinde meydana gelen adi hırsızlık olayına ilişkin kamera kayıtlara mevcut olup, kayıtlar olayı takiben derhal emniyet yetkililerine teslim edilmiştir.

Kamera kayıtları sayesinde hırsız yakalanmış ve İstanbul Anadolu 54. Asliye Ceza Mahkemesi’nin  2015/31 E. 2015/193 K. Sayılı dosyası ile yargılanarak tutuklanmıştır.

Hırsızlık olayının meydana geldiği sırada şirkette görevli olan güvenlik şirketinin sözleşmesi derhal feshedilmiş ve olayın gerçekleşmesinde kusuru olan çalışanların iş akdine son verilmiştir.

Yaşanan hırsızlık nedeni ile Anel, hiçbir veri kaybına uğramamıştır. Anel Grup şirketleri ve bilgisayar sistemleri, acil durumlarda veri kaybını önlemek ve veri gizliliğini korumak amacıyla ortak kullanıma imkân veren depolama alanları ile koruma altındadır.

Anel tarafından bilgisayarlarında bulunan bilgilerin kaybolduğu veya başka bir gerekçe ile hiçbir resmi makama zayi belgesi almak üzere de başvurulmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur

Saygılarımızla

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)