E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAntalyaspor:4 - Fenerbahçe:2---

Antalyaspor:4 - Fenerbahçe:2

Antalyaspor:4 - Fenerbahçe:2
05 Şubat 2016 - 20:04 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Maça iki takım da kontrollü başladı. Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Kamerunlu yıldız Eto'o sahneye çıktı ve sol ayağıyla yaptığı vuruşla Antalyaspor'u soyunma odasına 1-0 önde götürdü. 

Antalyaspor ikinci yarıya da hızlı başladı. 54'de Danilo ve 56'da Makoun'un golleriyle skor bir anda 3-0'a geldi. 85'te Bruno Alves nefis firikiğiyle farkı ikiye indirirken, 90+4'te Sakıb sahneye çıktı ve Antalyaspor'un dördüncü golünü kaydetti. 

Maçın son saniyesinde Fenerbahçe'de kazanılan penaltıyı Robin van Persie gole çevirdi ve Antalyaspor sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.Bu sonuçla Fenerbahçe 46 puanda kalırken, Antalyaspor ise 21 puana yükseldi. 
 
Bu arada Fenerbahçe'de 24 ve 65. dakikalarda sarı kart gören Josef de Souza ile Mehmet Topal cezalı duruma düştü. İki yıldız gelecek haftadaki Kasımpaşa maçında yer alamayacak.

25 MAÇ SONRA GELEN YENİLGİ...
Fenerbahçe, 131 gün sonra (25 maç aradan sonra) resmi maç kaybetti. En son 27.09.2015 tarihinde Beşiktaş'a kaybetmişti.

MAÇTAN NOTLAR
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi konuk ederken, kırmızı-beyazlı futbolcular, beyin kanaması geçiren teknik direktörleri Jose Morais'i unutmadı.

Antalyaspor futbolcuları, müsabaka öncesi ısınmaya, beyin kanaması geçirmesi nedeniyle halen hastanede tedavi altında olan Portekizli teknik direktörleri Jose Morais'in fotoğrafı bulunan tişörtlerle çıktı.

Taraftarlar da Morais'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, üzerinde, "Ayağa kalk Jose. Seninle savaşımız yeni başlıyor" yazılı pankart açtı.

Öte yandan, Portekizli teknik adamın yokluğunda, Fenerbahçe müsabakasında kırmızı-beyazlı takımın başında Erol Malkoç yer aldı.

Antalyaspor 11'i, Fornezzi, Zeki Yıldırım, Sakıb Aytaç, Celutska, Makoun, Serdar Özkan, Inkoom, Motta, Danilo, Mbilla ve Eto'o'dan oluşurken, yedeklerde ise Ozan Evrim Özenç, Kadir Bekmezci, Emrah Başsan, Enguene, Lazarevic, Charles ve Ömer Şişmanoğlu kendilerine yer buldu.

FERNANDAO 11'DE
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor'a karşı forvet hattında Fernandao'ya yer verdi.

Brezilyalı oyuncu, Antalyaspor maçında takımının tek forveti olurken, Diego ile Van Persie ise müsabakaya yedekler arasında başladı.

Sarı-lacivretli takımın Antalyaspor maçı 11'i, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kadlec, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, De Sousa, Nani, Markovic, Fernandao şeklinde olurken, Fabiano, Hasan Ali Kaldırım, Diego, Van Persie, Volkan Şen, Alper Potuk ve Gökhan Gönül ise yedeklerde yer aldı.

Fenerbahçe'de, sarı kart cezalısı olan Simon Kjaer ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba ve Raul Meireles kamp kadrosunda bulunmadı.

Öte yandan, Antalyaspor'un 18. haftada sahasında oynadığı Medipol Başakşehir maçında yaşanan tribün olayları sonucunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) aldığı ceza nedeniyle, güney kale arkası ve kuzey kale arkası tribünleri için 3 bin 200 taraftar karşılaşmaya alınmadı.

Ayrıca, hafta içinde vefat eden A Milli Takım eski oyuncusu ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun eski üyelerinden Suat Mamat ile A Milli Takım eski oyuncusu Ali Beratlıgil için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından müsabaka başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)