E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinArnavutköy'de büyük kaza: 2 ölü---

Arnavutköy'de büyük kaza: 2 ölü

Arnavutköy'de büyük kaza: 2 ölü
08 Şubat 2016 - 16:17 borsagundem.com

İstanbul Arnavutköy'de otomobille hafriyat kamyonu çarpıştı

Arnavutköy Boğazköy yolunda, bir otomobille hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti,  2'si çocuk 5 kişi yaralandı. 

Kaza saat 14.00 sıralarında Arnavutköy - Boğazköy yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre,  içinde 7 kişinin bulunduğu otomobil, sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen hafriyat kamyonuna çarptı. 

Kazada otomobildeki biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada 2 çocuk ile 3 kadın da yaralandı.  Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet09 Şubat 2016 11:34

    kazayı yapan komşumuz digelerinin durumuda kritik allah yardımcıları olsun

  • kasap08 Şubat 2016 20:24

    Bu kara vicdanlı,gündüz vakti karşıdan hatalı sollama yaparak gelen amatör sürücüyü tepeden kuşbaşı çok net bir açı ile görüyor.Hafif frene basıp ona zaman verse biraz da sağa yanaşsa hata yapan sürücü durumu kurtaracak ve araçtaki günahsızlar ölmeyecek. Ama dedik ya herif kara vicdanlı ve bu modellerden onbinlerce var.

  • vatandaş08 Şubat 2016 18:11

    abi bu kamyon şöförlerini nerden buluyorlar. bu arnavut köy yolunda kamyonlar 130 - 150 km hızla gidiyorlar. hafta sonları karaburuna pikniğe giderken kamyonları görünce yol veriyorup ezip geçmesinler diye.