E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAtletico Madrid:2-Galatasaray:0---

Atletico Madrid:2-Galatasaray:0

Atletico Madrid:2-Galatasaray:0
25 Kasım 2015 - 21:55 borsagundem.com

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki 5. maçında deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 mağlup oldu

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenildi. 4 puanda kalan temsilcimiz Devler Ligi'ne veda etti. Cimbom'un Avrupa Ligi'ne gitmesi için Arena'da Astana'dan 1 puan alması yetecek

Galatasaray Devler Arenası'na veda etti... Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında Atletico Madrid'e 2-0 yenildi. Vicente Calderon'da İspanyol ekibinin gollerini 13 ve 65. dakikalarda Griezmann kaydetti. Öte yandan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli mücadeleyi tribünde takip etti.

Bu sonucun ardından 4 puanda kalan Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti. Grupta oynanan diğer maçta ise Benfica deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı. C Grubu'nda 10'ar puanlı Benfica ile Atletico Madrid bir üst tura çıkmayı garantiledi. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için 3 puanı bulunan Astana'dan TT Arena'da 1 puan alması yeterli olacak.

SON 11 DEPLASMAN MAÇINI KAZANAMADI

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. Cimbom son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla almıştı.

MAÇTAN NOTLAR

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid ile karşılaşan Galatasaray'da antrenör Claudio Taffarel, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Antalyaspor maçına göre 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'da, kart cezalıları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra Jose Rodriguez ve Olcan Adın ilk 11'de yer almadı. Antrenör Taffarel, ileri uçta Podolski'ye görev verirken, Hakan Kadir Balta sol bekte forma giydi. Selçuk'un yerine Jem Paul Karacan'ın oynatıldığı Galatasaray'da, son lig maçına göre Bilal Kısa, Sabri Sarıoğlu ve Aurelien Chedjou da ilk 11'de kendilerine yer buldu.

Sarı-kırmızılılar sahaya Muslera, Denayer, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski ilk 11'i ile çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yuhhhh26 Kasım 2015 07:31

    ben Sneijder, Taffarel, Podolski'nin yerinde olsam bu kadar kazmanın bulunduğu yerde yokum der çeker giderim. İlk kovulacak adam da Semih'tir. Tuttuğu Griezmann iki maçta dört gol attı. İnsan utanır ulan biraz..

  • Aytekin26 Kasım 2015 02:07

    Kuralar çekildiğinde 1. Çıkarız diyen gevşekler vardı. Nerde acaba onlar

  • ender25 Kasım 2015 23:54

    belli bir şey.