E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBahçeşehir Göleti satılıyor---

Bahçeşehir Göleti satılıyor

Bahçeşehir Göleti satılıyor
17 Nisan 2015 - 04:03 borsagundem.com

Lüks konutlarıyla bilinen Bahçeşehir'in ender yeşil alanlarından Bahçeşehir Göleti, 22 Nisan'da ihaleyle satışa çıkarılıyor

Başakşehir Belediyesi gölet alanının projesinin belirlenmesi için www.goleticinfikrimvar.com isimli bir internet adresi açtı. Konuyla ilgili olarak Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Başakşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yaptığı açıklamada, “Seçimden önce söz verdiğimiz gibi Bahçeşehir Göletimizi 5 kat büyüklüğe ulaştıracak projemizin ilk adımını hayata geçirmek için bu maddeyi meclise sunduk. Bahçeşehir’in artan nüfusunun yeşil ve rekreasyon alanı ihtiyacından doğan talebi, Bahçeşehirlilerin isteği doğrultusunda karşılamak istiyoruz. Bu amaçla sadece ve sadece Bahçeşehirliler’e hizmet düşüncesiyle kollarımızı sıvadık. Bu anlamda Bahçeşehir’deki aktif yeşil alan iki katına çıkacak ve rekreasyon alanları genişleyerek vatandaşımızın kullanımına sunulacaktır.” açıklamasında bulunmuştu. 

Can Mumay'ın Hürriyet'teki haberine göre Kent sakinlerinden Avukat Cenk Söbe ise alanın satışından endişe ettiklerini söyledi. Söbe, “ Bu yeşil alan satılıyor. Belediye Meclisi’nden alınan kararla bu iş gerçekleştirilecek. 9 Nisan’da alanın ihale ilanı ilk kez çıktı. Belediyeyle temas kurmaya çalıştık ama bir netice alamadık. Gölete bir çivi bile çakılmasını istemiyoruz. Civardaki yeşil alanlar zaten bize yetmiyor. Adım atacak yer yok” diye konuştu.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)