E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş beraberlikle yetindi---

Beşiktaş beraberlikle yetindi

Beşiktaş beraberlikle yetindi
01 Mart 2015 - 21:04 borsagundem.com

Liverpool'u eleyen Beşiktaş, Ankara'da takıldı

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Ankara Osmanlı Stadı'nda konuk ettiği Balıkesirspor'la 2-2 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında Beşiktaş'ta Pedro Franco kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

İŞTE MÜCADELENİN İLK 11'LERİ;

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Opare, Gökhan, Atiba, Veli, Sosa, Olcay, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

BALIKESİRSPOR: Vukovic, Uğur, Glumac, Hasan, Berkan, Aykut, Vitor Gomes, Eray, Sercan, Gökhan, Zec
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

MAÇTAN NOTLAR

Beşiktaş yönetimi yorgun düştü
 

Beşiktaş yönetimi Liverpool maçı nedeniyle yorgun düştü ve dün akşam başkent Osmanlı Stadındaki maça büyük çoğunluğu gelemedi. İngiliz takımı karşısında alınan galibiyet sonrasında Şamdan'da zaferi kutlayan yönetim kurulunun Osmanlı Stadına eksik gelmesi dikkat çekti. Osmanlı Stadına Başkan Fikret Orman, Metin Albayrak, Erdal Torunoğulları, Ahmet Ürkmezgil,  Mete Vardar, Deniz Atalay karşılaşmaya eski milletvekili bakan Ünal Erkan, Hikmet Çetin, eski yönetici Latif Ayaz ile birlikte geldi. Bu arada Başkana Fikret Orman'ın Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan'ın eski koruma polisi Zeki Bulut ve Futbol Federasyonundan istifa eden Edip Eren ile gelmesi dikkat çekti. 

Beşiktaş yönetimine davet
 
Başkent Beşiktaşlılar Birliği tarafından Başkan Fikret Orman ve yönetimine davet verildi. Siyah beyazlı yönetimin büyük başarılara imza attığını belirten Birlik Başkanı Cenk Güryel ve Tunç Zilelioğlu Belçika'daki Club Brugge maçına başkentten 100 kadar iş adamı ve sanayicinin geleceğini belirtti. Başkan Orman ise "En büyük sorunumuz bilet. Gelin bakarız" yorumunu yaptı
 
Çubuk Beşiktaşlılar'dan büyük destek
 
Çubuk Beşiktaşlılar Birliği Başkan Ufuk Meşeli, Şevket Öztürk ile çok sayıda dernek ve kongre üyesi ile Osmanlı Stadında takımı desteklemek için bayraklarla gelmeleri dikkat çekti. Beşiktaş'ı Club Brugge maçında da desteklemek için 5 otobüs dolusu taraftar ile Çubuk'tan geleceklerini belirten Ufuk Meşeli "Beşiktaş Başkentte lider takım pozisyonunda. Tüm maçlara gelip takımı destekleyeceğiz" dedi

Rekor forma satıldı
 
Beşiktaş'ın başkentteki Kartal Yuvalarında maç günü rekor sayıda forma satışı yapılması yöneticilerin yüzünü güldürdü. Kartal Yuvası işletmecisi Burak Sür, Ankara ve çevre illerden gelen Beşiktaşlıların forma konusunda hassas davrandığını belirterek ilk kez bir günde 3500 forma satılmasının dikkat çekici olduğunu vurguladı.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)