E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş: 4 - Gaziantepspor: 0---

Beşiktaş: 4 - Gaziantepspor: 0

Beşiktaş: 4 - Gaziantepspor: 0
07 Şubat 2016 - 18:32 borsagundem.com

Başakşehir'de Kara Kartal fırtınası esti. Beşiktaş, konuğuna 4 golle uğurladı. 3 puan altı, iki maç eksikle büyük avantaj yakaladı

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Gaziantepspor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Beşiktaş'a farklı galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Gökhan Töre, 42. dakikada Oğuzhan, 61. ve 70. dakikalarda Mario Gomez kaydetti.
Bu sonucun ardından 2 maçı eksik olan Beşiktaş puanını 44 yaparak 46 puanı bulunan Fenerbahçe karşısında avantaj elde ederken, Gaziantepspor da 26 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Hakem Cüneyt Çakır maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Gaziantepspor başlıyor.
6.dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Gökhan Töre'nin, ceza alanına gönderdiği ortasında Gaziantepspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.
11.dakika arış Yardımcı'nın, sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Beşiktaş savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.
16.dakika Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Olcay Şahan, sol kanattan ilerleyerek pasını Oğuzhan Özyakup'a aktarıyor. Oğuzhan'ın kale ağzına çevirmek istediği top ise Elyasa Süme'ye çarparak kornere çıkıyor.
22.dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Daniel Larsson paslaşarak kullanıyor ardından Orkan Çınar'ın, ceza alanına gönderdiği ortasında Beşiktaş savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.
30.dakika Gökhan Töre, sol kanattan ilerleyerek pasını İsmail Köybaşı'na aktarıyor. İsmail'in ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan çektiği şutunda ise meşin yuvarlak kalenin sağından az farkla auta gidiyor.
38.dakika GOOOLL Beşiktaş, Gökhan Töre'nin golü ile 1-0 öne geçiyor. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan Özyakup pasını Jose Sosa'ya aktarıyor. Jose Sosa'da, sol kanatta boş durumdaki Gökhan Töre'ye pasını veriyor ve Gökhan Töre'nin sol kanattan topun gelişine kaleye gönderdiği şutunda meşin yuvarlak kaleci Alperen Uysal'ında hatasıyla ağlarla buluşuyor. Durum şimdi 1-0
42.dakika GOOOLL Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un golü ile farkı ikiye çıkarıyor. Sol kanat taç çizgisi yakınlarında Barış Yardımcı'nın pas hatası sonucu topla buluşan İsmail Köybaşı, pasını Gökhan Töre'ye aktarıyor. Gökhan Töre'de ceza alanı içerisindeki Oğuzhan Özyakup'a pasını veriyor ve Oğuzhan Özyakup, Gaziantepspor savunmasını çalımlayarak meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturmayı başarıyor. Durum şimdi 2-0.
45+3.dakika Hakem Cüneyt Çakır, ilk yarıyı bitiren son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı ev sahibi Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.
46.dakika Hakem Cüneyt Çakır, ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi Beşiktaş başlıyor.
52.dakika Sol kanatta taç çizgisi yakınlarından kazanılan serbest vuruşu kullanan Oğuzhan Özyakup'un, ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan kaleci Alperen Uysal'a kadar gidiyor.
61.dakika GOOOLL Beşiktaş, Mario Gomez'in golü ile farkı 3'e çıkarıyor. Andreas Beck'in pasıyla sağ kanat taç çizgisi yakınlarında topla buluşan Jose Sosa, sağ ayağıyla yerden pasını ceza alanına gönderiyor. Bu pasa hareketlenen Mario Gomez, topun gelişine sağ ayağıyla yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturmayı başarıyor. Karşılaşmada durum şimdi 3-0.
65.dakika Gökhan Töre'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında topla buluşan Mario Gomez, sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top üst direğe çarparak saha içine geri dönüyor.
70.dakika GOOOLL Beşiktaş, Mario Gomez'in golü ile farkı 4'e çıkarıyor. Jose Sosa'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı, yerden pasını ceza alanına göndererek topu Mario Gomez'le buluşturuyor. Mario Gomez'de, sol ayağıyla meşin yuvarlağı sağ kale direği dibinden bir kez daha ağlarla buluşturarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golü atmayı başarıyor.
78.dakika Ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Jose Sosa'nın, doğrudan kaleye gönderdiği şutunda Alperen Uysal topa rahatlıkla hakim olmayı başarıyor.
82.dakika Kazanılan serbest vuruşu kullanan Jose Sosa'nın, doğrudan kaleye gönderdiği şutunda Alperen Uysal bir kez daha topa rahatlıkla hakim olmayı başarıyor.
89.dakika İsmail Köybaşı'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Gökhan Töre için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.
90+3.dakika Hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Beşiktaş, Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ediyor ve puanını 44'e yükseltiyor. Gaziantepspor ise 26 puanda kalıyor.

İŞTE İLK 11'LER!
Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Marcelo Guedes, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gökhan Töre, Olcay, Mario Gomez
Gaziantepspor: Alperen, Barış, Elyasa, Guano, Marçal, Erdem, Chibuike, Orkan, Abuda, Habibou, Larsson

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)