E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın resmi sitesi kafa karıştırdı---

Beşiktaş'ın resmi sitesi kafa karıştırdı

Beşiktaş'ın resmi sitesi kafa karıştırdı
03 Mayıs 2015 - 22:46 borsagundem.com

Trabzonspor maçının 72. dakikasında aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Sivok için Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden iki farklı açıklama

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlık şoku yaşandı.. Karşılaşmanın 72. dakikasında Trabzonsporlu Fatih Atik ile hava topuna yükselen Tomas Sivok, bordo-mavili futbolcunun dirseğinin burnuna gelmesi sonrasında yerde kaldı. Burnundan kanlar gelen ve sol elini tutan Çek futbolcu, saha içindeki tedavisinin ardından 'kırık olabileceği' şüphesiyle ambulansa götürüldü. Sivok çok acı çekmesine rağmen teknik direktör Bilic'e 'oynayacağım' işaretini yaptı. Ancak doktorlar izin vermedi ve tecrübeli futbolcu ambulansla hastaneye götürüldü.

Sivok'un sağlık durumu ile ilgili olarak maç sonrası Beşiktaş Kulübü'nün sosyal medya üzerinden yaptığı çelişkili açıklamalar kafa karıştırdı. Siyah beyazlı kulübün resmi Twitter sayfasında, "Tomas Sivok'un çekilen tomografisinde yüzünde kırık tespit edilmedi, ancak sol el baş parmağında kırık bulunuyor" ifadesi kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi sitesinde ise, Çek futbolcuda herhangi bir kırık olmadığı yazıldı. Bu açıklama daha sonra değiştirilip, "Sivok'un sol el baş parmağında kırık tespit edildi" denildi.

Kafa karıştıran bu açıklamaların ardından Hürriyet'in konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Sivok'ta herhangi bir kırık olmadığını söyledi.

BEŞİKTAŞ'IN TWITTER'DAN AÇIKLAMASI


BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN İLK AÇIKLAMA




BEŞKİTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN İKİNCİ AÇIKLAMA


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)