E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeyaz Kanal D'den ayrılıyor mu---

Beyaz Kanal D'den ayrılıyor mu

Beyaz Kanal D'den ayrılıyor mu
01 Eylül 2015 - 06:06 borsagundem.com

Beyazıt Öztürk, Kanal D'den ayrıldığı iddiası üzerine konuştu: Kanal D benim evim. Beyaz Show yeni sezonda yine Kanal D ekranlarında olacak

Beyazıt Öztürk, Kanal D ile yollarını ayırdığı, “Beyaz Show”un artık Kanal D’de yayınlanmayacağı iddiasına yanıt verdi. Zelal Özalp'in Hürriyet Kelebek'teki haberine göre önceki gün Kuruçeşme’deki bir markette görüntülenen ünlü şovmen, iddiayla ilgili sorular üzerine şu açıklamayı yaptı: “Asılsız bunlar. Yıllar önceki dedikoduyu yeniden çıkarmışlar. Benim özdeşleştiğim yer, Kanal D’dir. Kanal D benim evim. ‘Beyaz Show’ yeni sezonda yine Kanal D ekranında olacak.”

BEN BEYAZ SHOW’LA VARIM

Diğer çalışmalarından da bahseden Beyazıt öztürk, “Türkan” şarkısının söz yazarı Ayla Çelik’in albümü için stüdyoya girdiğini söyledi. 

Öztürk, seslendirdiği şarkının yer alacağı albümün iki hafta içinde çıkacağını açıkladı. “Yakın zamanda bir sürprizim daha var” diyen Öztürk, sürprizi hakkında açıklama yapmaya ise yanaşmadı: “Dizi, film ya da albüm değil. Yapmayacağım bunları. Çünkü bunları yapınca ‘Beyaz Show’ olarak tanınan, bilinen Beyazıt Öztürk olamıyorum. İnsanlar beni böyle tanıdı, programı ihmal edemem. Hani ‘Kanalla anlaşması bitmiş’ deniyor ya, nasıl bitsin? Ben onunla varım arkadaşlar.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)