E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeyaz Show bitiyor mu?---

Beyaz Show bitiyor mu?

Beyaz Show bitiyor mu?
06 Şubat 2016 - 10:49 borsagundem.com

Beyaz Show 20. yılında bir ilke imza attı ve canlı yayın yerine bant yayın yaptı

Kanal D’de 20. yılıyla ekranlarda olan Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show, 5 Şubat Cuma akşamı canlı değil banttan yayınlandı. İzleyenleri şaşırtan bu uygulamayla, Beyaz Show’a telefonla bağlantı da yapılamadı. RTÜK, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’da kendisini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik’in terörü övdüğü gerekçesiyle yaklaşık 850 bin TL para cezası vermişti. Bu olaydan sonra ise yine programın canlı yayında ise bir grup stüdyoda pankart açıp sloganlar atmış ve yayın yarıda kesilmişti.
 
Üstüste yaşanan bu olaylardan sonra Beyaz Show dün gece bant yayın yaptı. Beyaz Show, yılbaşı haftası gibi özel günler haricinde 20 yıldır aralıksız olarak canlı yayınlanıyordu. Bant yayını programın konukları Mustafa Ceceli, Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve Derya Şensoy oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hep tekrar06 Şubat 2016 16:48

    konuk edecek kişi kalmadı artık.

  • halden06 Şubat 2016 13:25

    Bu adamın ve programın bu kadar süre prim yapabilmiş olması bile Türk gençliğinin seviyesini gösterir; hep kendini tekrar eden aynı şeyler, hep aynı boş espriler vs... Bitmesi kayıp değildir.