E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorfin'den büyük kampanya---

Borfin'den büyük kampanya

Borfin'den büyük kampanya
29 Temmuz 2015 - 16:23 borsagundem.com

Borfin'in düzenlediği kampanyaya göre, piyasaların duayen teknik analistlerinden Ahmet Mergen 4 Eğitimini alanlar yüzde 25 İndirim fırsatı kazanıyor

Piyasalarda oynaklık arttıkça fiyat tahminleri yapmak artık daha önemli hale geldi. Volatilitenin yüksek olduğu dönemlerde korunabilmek, fiyat hareketlerindeki aşırı dalgalanmalarda uygun seviyelerde alım ve satım yapabilmek için artık teknik analiz öğrenmek şart. Teknik analiz tıpkı dünya piyasalarında yatırım yapan veya alışverişlere katılan kişiler gibi BİST’te yatırım yapan, kısa vadeli süre içinde spekülatif hareketlere katılan veya gün içi alım-satım işlerinde risk alan kişiler arasında da oldukça yaygın hale geldi. Daha bilinçli şekilde yatırım ve alım-satım yapmak isteyenler için Borfin teknik analiz eğitimlerinde kampanya düzenledi. Borfin eğitimleriyle katılımcılar teknik analizi kolayca öğrenebiliyor. Üstelik eğitimler piyasaların duayen isimleri tarafından veriliyor. Ahmet Mergen’in 4 farklı teknik analiz eğitimini aynı anda alanlar Borfin’den yüzde 25 indirim kazanıyor. Katılımcılar, eğitim süresince Active Charts Pro teknik analiz programını kullanarak, uygulama ve pratik yapma imkanı buluyor.

Mergen’in Borfin’deki 11 Eğitiminden 4 tanesini seçen yüzde 25 indirimden yararlanıyor. İşte seçilebilecek eğitimlerin listesi:
    Dörtgen Formasyonu Eğitimi
    Mum Grafiklerle Teknik Analiz
    Bayrak Formasyonu
    Boşluklar - Gaps Eğitimi
    Gann Analizleri Eğitimi
    Pivot Noktası Eğitimi
    Pair Trading Eğitimi
    Bollinger Bantları Eğitimi
    İchimoku Grafikleri ve Sinyalleri Eğitimi
    Elliott Dalga Analizleri Eğitimi
    Fibonacci Oranları ve Katsayıları Eğitimi
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)