E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu’nda 8. dönem başlıyor---

Borsa Okulu’nda 8. dönem başlıyor

Borsa Okulu’nda 8. dönem başlıyor
04 Mayıs 2015 - 07:44 borsagundem.com

Hazır mısınız? Borsa Okulu’nda yeni dönem eğitim programı 16 Mayıs 2015’te başlıyor. Dersler usta isimlerden…

Türkiye’nin kıskandığı eğitimde yeni dönem için geri sayım başladı. Gündem Medya Grubu - Bahçeşehir Üniversitesi - Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği’nin işbirliğinde sermaye piyasalarının yarınları için kurulan Borsa Okulu’nda ders zili 16 Mayıs 2015’te çalacak. 7 dönemdir yatırım stratejisini kavramış, piyasa dolandırıcılarının tuzaklarına karşı hazır bilinçli yatırımcılar yetiştiren Borsa Okulu, finansal piyasalarda kariyer yapmayı arzu eden, borsaya ilgi duyan, tasarruflarına sağlıklı yön vermek isteyen yeni yatırımcı adaylarıyla buluşuyor. ‘Borsa okur yazarlığı’nı sektörle tanıştıran okulun 8’inci dönem ‘dev eğitim programı’ yine çok konuşulacak.

SEKTÖRDEN ÖNEMLİ KONUKLAR
 
Önceki dönemlerde sektörün önemli aktörlerinden Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Seyman’ın, Piramit Menkul Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Yıldız’ın, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç’ın, A1 Capital Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler’in, A1 Capital Yönetim Kurulu Üyesi Ender Şahin’in, Saxo Capital Markets Genel Müdürü Egemen Kaya’nın, ünlü borsacı Hakan Derinkök’ün, Borsa Gündem Genel Yayın Yönetmeni Orhan Pala’nın konuk olduğu Borsa Okulu’nun 8’inci döneminde de katılımcılar sürpriz konuklarla karşı karşıya gelecek. Unlü isimler, tecrübelerini paylaşacak, tehlikelere karşı tetikte olmanın yollarını anlatacak.

ARİF ÜNVER, LEVENT KERİK, DURSUN ALİ YAZ

Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’nde, teknik donanım olarak rakipsiz Finans Merkezi’ndeki dersler, Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) Başkanı Arif Ünver, XTB Satış Yönetmeni Levent Kerik ve mali tablo denince Türkiye’nin akıl danıştığı Dursun Ali Yaz tarafından verilecek. 5 hafta bitiminde her katılımcı bilinçli, güven duygusu yüksek, kararlı ve işin sırlarını öğrenmiş yatırımcılar olarak Borsaya adım atacak.
 
BORSA OKURYAZARLIĞI 8. DÖNEM EĞİTİM PROGRAMI

Borsa Okulu’nun kapıları, borsaya, sermaye piyasalarına ilgi duyan, birikimlerini değerlendirmek isteyen, kariyer planlamasında bu alanlara yer veren, öğrenci, ev hanımı, serbest meslek sahibi, ücretli çalışan, orta ve küçük ölçekli tasarruf sahibi ile borsa hakkında ‘Oyun mu, yatırım mı?’ diye tereddüt duyan herkese açık…  Önemli bir uyarı: 8’inci dönem eğitim programı sınırlı sayıdaki kontenjanla başlayacak…

Süre: 25 saat/5 hafta
Başlama ve Bitiş Tarihi: 16 Mayıs 2015– 13 Haziran 2015
Eğitim Gün ve Saati: Cumartesi 10.00-16.00
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET14 Mayıs 2015 11:45

    Ankara için düşünmüyor musunuz seminer vermeyi sadece istanbula odaklanmışsınız..

  • murat ak11 Mayıs 2015 17:43

    Şirket birleştimelerle yatırımcıların nasıl soyunluğu bilinci de geliştirilmeli. Birleşmelerde, şirket varlıklarının değerine göre haksız oranda hisse ihraçları, Borsadaki Mali durumu iyi oan şirketin mali durumu batakta olan borsa dışındaki şirketlerle birleştirilmeleri falan, Kervansaray da birleşen iki şirketin birleşme öncesi ve birleşme sonrası bilançoları konuya örnek olabilir belki

  • Reality10 Mayıs 2015 01:18

    Bir patronun kendine Aynı nitelikteki çok sayıda şirketi borsada bulundurmasının amaçı hisse yuksekten boşalma ve dipten hse toplama posizyonuna göre ptronun birinden diğeri kar zarar aktarması ve bu şirketler arası karşılıklı karmaşık ortaklıklarla bilançolarda h,sse posizyonuna göre kolay makyajlama yapmaları içindir. Bunun öğretimlerde teknik yönüyle deşifre edilmesi güzel olur

  • Teacher09 Mayıs 2015 22:41

    Hangi patronların şirketlerin hissesi alınır öğrenme yanısıra Aynı patron aynı yapıda çok sayida şirketi borsada halka açmakla neyi amaçlıyor acaba? Tek şirketlede kaynak toplanıp amaçlanan gercekleştirilemez mi? çok sayıda aynı içerikte borsada oluş çok daha fazla yatırımcı faydalansın diyemi? Bu konulardada ders varmı?

  • Yasin09 Mayıs 2015 22:37

    Borsaya sadece yatırımcı soymak piyasa sömürmek için şrketler sokmuş patronların bugune kadar uyguladıkları yöntem ve hünerleriyle tek tek tanıtorsanız bu öğretim katılmak keyiflİ:)