E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBrisa'nın kapasite artış projesine ÇED kararı---

Brisa'nın kapasite artış projesine ÇED kararı

Brisa'nın kapasite artış projesine ÇED kararı
04 Ağustos 2015 - 12:55 borsagundem.com

Brisa'nın lastik üretim kapasite artışı projesi için 'ÇED Olumlu' kararı verildi

Brisa'nın lastik üretim kapasite artışı projesi için 'ÇED Olumlu'kararı verildi.  Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
   
"KOCAELİ ili IZMIT, ilcesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi 765 Ada 235Parsel mevkiindeki BRISA BRIDGESTONE-SABANCI LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan LASTİK ÜRETİMİ KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu” Kararı verilmiş olup  KOCAELİ Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer’i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması ve ÇED Yönetmeliği gereğince yatırımın başlangıç, inşaat dönemine ilişkin izleme raporlarının Bakanlığımıza, projede yapılacak Yönetmeliğe tabi değişikliklerin de KOCAELİ Valiliklerine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) iletilmesi gerekmektedir." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 126,10
En Yüksek: 132,50
En Düşük: 125,80
Değişim -3,52 %
FK: 9,65
PD / DD: 2,88
İşlem Hacmi 110.192.700
Toplam Adet: 853.140
Ağırlıklı Ort.: 129,09
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)