E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​Bu hisselerde yüzde 55 prim bekleniyor ---

​Bu hisselerde yüzde 55 prim bekleniyor

​Bu hisselerde yüzde 55 prim bekleniyor
29 Mayıs 2015 - 10:41 borsagundem.com

Analistler en iyi performans vermesini beklediği hisseleri sıraladı

Wall Street son zamanlarda borsa yatırımcıları açısından yatırım maliyeti yüksek, pahalı endeksler olarak gösterilse de bazı analistler ABD borsalarının en iyi performans gösteren sektörü olan sağlık sektörü şirketlerinde önemli bir kazanç şansı görüyor. 

Marketlerde sitesinde yer alan bir analizde, Wall Street'te kısa vadede yüzde 10-20 arasında bir düzeltmenin yaşanabileceğine ancak bu durumun Yatırımcıların Gözünü korkutmaması gerektiğine uzun vadede çok yüksek Kazanç elde etme şansının hala devam ettiğine işaret edildi. 

Analizde Wall Street'te kar elde etmek isteyenlerin sağlık sektörü şirketlerine yönelmesi gerektiğine dikkat çekildi ve şöyle denildi:

"Wall Street'te kendinizi korumanın yolu sağlık sektörü hisselerine yönelmek. Çünkü bu sektör tahmin ettiğinizden de iyi performans sergileyecek diğer sektörlere kıyasla. Sektörün en büyük avantajlarından biri ABD Nüfusunun her geçen gün biraz daha yaşlanması."

Analizde hisseler için Yükseliş tavsiyeleri de verildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)