E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÇalışanlarının çocuklarını okutacak CEO...---

Çalışanlarının çocuklarını okutacak CEO...

Çalışanlarının çocuklarını okutacak CEO...
30 Mayıs 2015 - 05:56 borsagundem.com

Teknoloji şirketi Boxed'in CEO’su Chieh Huang, tüm çalışanlarının çocuklarının eğitim masrafını kendi şahsi servetinden karşılayacak

New York merkezli bir teknoloji şirketinin kurucu ortağı ve CEO’su olan Chieh Huang, tüm çalışanlarının çocuklarının eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı. Genç CEO, bunun için kendi şahsi servetini kullanacağını da belirtti.
 
Çalışanlarına bedava yemeğe gönderen, evlerine temizlikçi yollayan, hatta onları farklı ülkelerde tatile gönderen firma sahiplerine, bu kez de farklı biri katıldı. New York merkezli teknoloji şirketi olan ve ev ürünleri pazarlaması da yapan Boxed şirketinin kurucu ortağı Chieh Huang, çalışanlarının çocuklarını okutacağını açıkladı. Çocukların ortaokul ve lise öğrenimleri için gerekli masrafları üstleneceğini belirten Huang, bunun için gerekli fonu şirketin gelirlerinden değil, kendi şahsi servetinden  oluşturacağını da vurguladı.
Geçtiğimiz ay şirketteki hisselerinin çift haneli bir bölümünü satabileceğini belirten Hugang, “Gelen yatırımcılara, beni ve şirketimi seçtikleri için teşekkür ediyorum. ‘Çalışanlarımı en az benim kadar sevip, kollayabilecek misiniz?’ diye soruyorum” dedi. Huang, 2 milyon dolarlık bir fon kurmuş bile. Boxed şirketinde 100 kişinin çalıştığı, çalışanların toplam 12 çocuğu olduğu belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DÜNYA30 Mayıs 2015 09:17

    Valla helal olsun biz de Müslümanız diye övünüyoruzz biz sadece millet olarak birbirinin kuyusunu kazma iftira atmayla uğraşalım