E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da 3'üncü Denizli dönemi---

Cimbom'da 3'üncü Denizli dönemi

Cimbom'da 3'üncü Denizli dönemi
23 Kasım 2015 - 15:34 borsagundem.com

Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, en güçlü iki teknik adam adayından biri olan Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardı

Galatasaray'da 3. kez Mustafa Denizli dönemi başlıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Mustafa Denizli, Galatasaray'daki görevine hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçı ile başlayacak...
  Denizli, dün akşam yorumculuk yaptığı programda Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bugün bir araya geleceğini söylemişti. Dursun Özbek de saat 12:00’de yaptığı açıklama ‘Mustafa Denizli ile görüşmeye gidiyorum” demişti. Bu görüşmede son detaylar masaya yatırıldı.
 Dursun Özbek, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Mustafa Denizli ile anlaştıklarını ve 1-2 gün içinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam da gerçekleştirilen basın toplantısında “Parantezi Galatasaray’da açtım ve umarım alnımın akıyla bu camiada kapatacağım. Eğer ismimi ve kariyerimi riske edeceğim bir yer varsa orası Galatasaray’dır” dedi. 
Galatasaray’ın Çarşamba günü Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada takımın başında Taffarel olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslan23 Kasım 2015 16:58

    Hamza geçen yıl geldiğinde 2. Hamza dönemi mi dendi ki Denizli'nin futbolculuk yılı da sayılarak 3. dönemi deniyor.. Biraz dikkat ltf.. Geçen yıl illallah dedirten rezil futbolla kısmetine gelen şampiyonluk içimizde buruk mutlululuk bıraktı. Denizli hem futbol oynatacak, hem kupayı eze eze alarak kendisine laf atan Aziz'e de o sözünü yedirecek.

  • ali23 Kasım 2015 16:17

    geçen sene sezon arası takımı eline alıp şampiyon yapan insan nasıl gönderilir. bakalım Denizliyi nasıl kovacaklar.

  • camron23 Kasım 2015 16:16

    Hıncal uluç allem etti kallem etti 4 senedir uğraştı didindi sonunda denizliyi gs ye getirtti ama denizli eski denizli değil

  • FENASİ23 Kasım 2015 15:44

    Köfteci Hamza'dan kurtulup Denizli gibi şampiyonluk çilingirini getirmek müthiş hayırlı oldu.. Şimdi geriye Burak, Semih gibi kazmalardan kurtulmak kaldı.