E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Cinnet geçiren asker 3 arkadaşını şehit etti---

​Cinnet geçiren asker 3 arkadaşını şehit etti

​Cinnet geçiren asker 3 arkadaşını şehit etti
27 Şubat 2015 - 04:48 borsagundem.com

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, cinnet geçiren bir askerin, piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisindeki 3 askeri şehit ettiği bildirildi

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, dün 23.00 civarında Gökay Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı'ndaki askerlerden birinin cinnet geçirdiği ve kendisine zimmetli piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisinde bulunan 3 askeri şehit ettiği belirtildi.

Açıklamada, şehit olan askerlerin piyade uzman çavuş, piyade çavuş ve er olduğu kaydedildi. Olayla ilgili Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş27 Şubat 2015 07:30

    Kesinlikle inanyıyorum. Bu işte bir tuhaflık var. Bu kaçıncı. Birileri cinneti bahane gösteriyor. Gerçek elbet birgün ortaya çıkar.

  • ender27 Şubat 2015 05:51

    hadi birini şehit etti,,,3 askerimiz de ayni bölgede nöbet tutmuyordur herhalde. bu işte bi bit yeniği var. hasta adamı askere nasıl alıyorlar,eline tüfek veriyorlar anlamadım. şehitlerimize Allah dan rahmet diliyorum.