E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇocuğunuz ne kadar yaratıcı?---

Çocuğunuz ne kadar yaratıcı?

Çocuğunuz ne kadar yaratıcı?
13 Ekim 2015 - 14:10 borsagundem.com

Yazar Eda Albayrak, çocuklarda yaratıcı süreç üzerine yazdığı “Bidigago Bir Dünya Fikir” kitabıyla bu defa okurlarına keyifli bir serüven yaşatıyor

Doğanın birer mucizesi olan insan, kendi mucizesinin ne kadar farkında? Kendimizi, yapabileceklerimizi, doğuştan gelen yeteneklerimizi ve hepimiz içimizde var olan o yaratıcıyı ne kadar tanıyoruz? Yaratıcılık adını verdiğimiz o benzersiz özgünlük nasıl ortaya çıkıyor? Yazar Eda Albayrak, ABM Yayınevi’nden çıkan yeni kitabı Bidigago Bir Dünya Fikir ile bizi çıkardığı eğlenceli keşif yolculuğunda önce kendimizi sonra benzersizliğimizi keşfetmemizi sağlıyor.
Çocuklar ve yaratıcı zekâ üzerine gerçekleştirdiği akademik çalışmalar, yaratıcılık üzerine verdiği seminerler ve verdiği eğitimler ile tanınan yazar Eda Albayrak, çocuklarda yaratıcı süreç üzerine yazdığı “Bidigago Bir Dünya Fikir” isimli kitabıyla bu defa okurlarına keyifli bir serüven yaşatıyor. Yazar, kitabında, hem çocukların yaratıcı sürece kolay adapte olmalarını sağlayan bir analitik zekâ ortaya koyuyor hem de öğretmen-öğrenci ilişkisinde izlenmesi gereken yol haritasını tarif ediyor. 
“Bidigago Bir Dünya Fikir” isimli interaktif kitap, bugüne kadar yaratıcı zekâ üzerine yazılan kitaplardan çok farklı. İçinde barındırdığı bir dünya fikir ile çocuklara oyun oynarken kitap okutan, okumanın bir başka yönünü, interaktif okumaya sevdiren bir çalışma. 
Kitabı defter; defteri kitap, oyunu ders; dersi oyun haline getiren bu çalışma tam anlamıyla bir yaratma serüveni.
Bidigago, çocukların hayal gücünü zenginleştirirken aynı zamanda onları akıcı, esnek ve orijinal düşünmeye, benzersiz fikirler üretmeye davet eden yaratıcı zekâ oyunlarıyla dolu. 
Kitaptaki her oyun tekrar tekrar oynanabilir nitelikte. Bidigago’nun sonunda yazar çocuklara son ve eğlenceli bir ödev veriyor; bu defa çocukların ödevi dünyayı kurtarmak, serüvenin devamının geleceğinin bir sinyali… 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)