E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEmirgan Korusu'nun satışı söz konusu olamaz---

Emirgan Korusu'nun satışı söz konusu olamaz

Emirgan Korusu'nun satışı söz konusu olamaz
01 Şubat 2015 - 16:28 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Emirgan Korusu'nun imara açılması, satılması ve bu alana inşaat yapılmasının söz konusu olmadığını bildirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Milliyet Gazetesi'ndeki bir köşeyazısında yer alan iddialara değinilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Emirgan Korusu'nun yakınındaki bir alanın TOKİ tarafından satışa çıkarılacağı şeklindeki ifadesi üzerine, sosyal medya mecraları ve internet haber sitelerinde 'Emirgan Korusu satılıyor', 'Emirgan Korusu'na rezidans ve AVM yapılacak' gibi başlıklarla haberler yayınlandığı görülmüştür. 

Yanlış algının düzeltilmesi adına söz konusu açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur. Sözü edilen arazinin Emirgan Korusu ile hiçbir ilgisi yoktur. Emirgan Korusu'nun imara açılması, satılması ve bu alana inşaat yapılması söz konusu olamaz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazar ne diyor siz ne açıklama yapıyor...01 Şubat 2015 17:18

    yazar da onu diyor işte kelime oyunu yapmayın. o yeşil alan emirgan korusuna bağlansın, yan tarafa gökdelen avm yapılması diyor. bu akp liler de kendilerini çok uyanık sanıyor, alışmışlar 40-50 ıq lu toplumu kandırıp aldatmaya tabi. tokiden yeşil alanı al emirgan korusuna bağla diyor zaten emirgan korusuna gökdelen yapılacak demiyor, uyanıklar sizi

  • Ender DOSAN01 Şubat 2015 16:52

    Allahaşkına bu güzellikleri mahvetmeyin...