E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEn iyi BES fonu bulma uygulaması---

En iyi BES fonu bulma uygulaması

En iyi BES fonu bulma uygulaması
16 Nisan 2015 - 10:19 borsagundem.com

Bireysel Emeklilik Sistemi için Enpiyasa en iyi uygulamayı hizmetinize sundu

Dünyada benzeri olmayan mobil uygulama Enpiyasa'yı ücretsiz telefonunuza indirin hisse senetleriyle ilgili hiçbir yerden ulaşamayacağınız bilgilere ulaşın. Hisse senetlerinin mali performanslarına geçmiş beş yıllık ve geçmiş beş çeyreklik dönemler halinde bakın ve geleceğe ilişkin yatırım stratejileri belirleyin. Hisse senetlerini dünyanın önde gelen teknik analiz indikatörleri ile analiz etme imkanı da Enpiyasa'da…App Store girin uygulamayı ücretsiz cebinize indirin ya da google play'den android telefonlarına yükleyin... Türkiye'nin en iyi borsa uygulamasıyla tek tuşla tüm hisse detayları cebenizde.

Hisse senetlerinin geçmiş dönem mali tablo performanslarına bakıp geleceğe ilişkin daha kolay öngörüler geliştirebilirsiniz. 

http://enpiyasa.com/ adresinden ya da https://itunes.apple.com/us/app/enpiyasa/id945828567?ls=1&mt=8 adresinden https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softandmore.turkcellfinans adresinden uygulamayı indirerek borsa ve hisse senetlerinin geleceğini görün…

BES YATIRIMLARINIZI DOĞRU DEĞERLENDİRİN

Bireysel Emeklilik fonları, ülkemizde katılımcı sayısı hergün artıyor 5 milyon kişiyi geçti. 

Enpiyasa FON/BES menüsünden ister A tipi, ister B tipi veya parlayan yıldız Bireysel Emeklilik (BES) fonlarından herhangi birini seçerek ilgili fonların listesine girebilirsiniz. Örneğin BES fonları listesine girdiğinizde herhangi bir fonun üzerine dokunduğunuzda, o fonun haftalık, aylık ve yıllık getirilerini görebilirsiniz. Elinizde olan fonun getirisi diğer fonların gerisinde mi? yoksa daha mı iyi? FON/BES menümüzden takip edin.

Fon getirilerini yakından takip edip, daha yüksek getirili fonları tespit ederek ilerleyen süreçte getirisi yüksek fonları tercih edebilirsiniz veya hakkınız olan süreçlerde fon içeriklerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. İşte bu karşılaştırmaları yapabilmek için Enpiyasa FON/BES menüsü istediğiniz zaman yanınızda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)