E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan önemli açıklamalar---

Ersun Yanal'dan önemli açıklamalar

Ersun Yanal'dan önemli açıklamalar
03 Mayıs 2015 - 22:22 borsagundem.com

Özer-Cardoza değişikliği nedeniyle tribünlerin tepkisine hedef olan Trabzonspor Teknik direktörü Yanal önemli mesajlar verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçın ardından önemli açıklamalar yaptı. Karşılaşma sırasındaki Özer-Cardozo değişikliği nedeniyle taraftarların tepkilerine hedef olan Yanal, şunları söyledi:

"Maalesef Trabzon'da bunu yaşıyoruz. Çok meşakkatli bir süreçten geldik. Bu sürecin içerisinde oynamayan birçok oyuncumuz oldu. Avrupa kupaları ve sakatlıklardan dolayı takımın yaklaşık 3'te 2'lik bölümü rotasyona uğradı. Sakatlıklar sebebiyle oynamayan birçok oyuncumuz oldu. Elimizdeki kadro bu, böyle mücadele veriyoruz. Taraftarın takıma sahip çıkması, saygı duyması gerekiyor. Emin olun biz herkesten fazla kazanmak istiyoruz. Kendi sahanda oyuncuna tepki göstermek düşündürücü bir şey."

"SONUCA GÖRE KONUŞMAK KOLAY"

Ersun Yanal, "Kadroda ve seçimlerinizde yanlış yaptığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise sinirli bir şekilde yanıt vererek, "Yaklaşık 500 maça çıktım, bin 500 oyuncu değiştirdim. Biz o anda karar veriyoruz.Bir süreç idare ediyoruz, sonuca göre davranmıyoruz. Sonuçları değerlendirip süreci eleştirirseniz haksızlık olur. Sonuca göre konuşmak kolay. Ben süreci yönetiyorum" dedi.

"ÖZER ÇOK ÜZÜLMÜŞ HERHALDE!"

Özer Hurmacı'nın ağlayarak soyunma odasına gitmesiyle ilgili dek konuşan Yanal, "Özer'in yapması gereken belliydi, çıkardı kulübeye giderdi. Özer çok üzülmüş herhalde, konuşuruz sorun yok" açıklamasını yaptı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)