E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakEsenyurt'ta konutzede eylemi---

Esenyurt'ta konutzede eylemi

Esenyurt'ta konutzede eylemi
04 Mayıs 2015 - 04:27 borsagundem.com

İflas nedeniyle Ukra City projesinin durdurulmasıyla mağdur duruma düşen vatandaşlar eylemde

Esenyurt'taki imar krizi sürecinde iflas erteleme isteyen ve Ukra City projesinin inşaatını durduran Ukra İnşaat’ın mağdur ettiği vatandaşlar önceki gün başlattıkları eylemlerine dün de devam ettiler.

Mağdurlardan biri açlık grevine girerken, Dernek Başkanı Müyesser Dulundu, “2012 yılında teslim edilecek dairelerimiz teslim edilmedi. Ben iki daire almıştım. 500 bin TL ödemiştim. Bu inşaat nedeniyle mağdur kalan 2 çocuk annesi bir hanım Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatıyor. Bir mağdur vatandaşımız hayatını kaybetti. Çoğu boşandı, iflas etti. Bizler sadece yalan değil, evlerimizi istiyoruz” diye konuştu.

Önceki geceyi kurduğu çadırda geçiren ve açlık grevine başlayan Salim Özgür ise, “Ben evlenme hayali kuruyordum. Yuva kuracaktım. Ancak hem kurmadan yuvam yıkıldı hem de işsiz kaldım. Bu nedenle de dairemi alana kadar açlık grevine devam edeceğim” dedi.

Mağdurlardan Jale Acar ise kucağında çocuğuyla geldiği eylemde “Eşim kaptan. Sürekli yurtdışında. Kızım yoktu ben bu daireye girdiğimde. Şimdi ise 4 yaşında” diye konuştu. Konutzedeler, evlerini alana kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirttiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)