E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak'Ev'de alıcı ve satıcıları buluşturan sistem---

'Ev'de alıcı ve satıcıları buluşturan sistem

'Ev'de alıcı ve satıcıları buluşturan sistem
04 Şubat 2016 - 06:24 borsagundem.com

Evdekifirsat.com Genel Müdürü Dışkaya, konutta alıcı ile satıcıyı buluşturan evdekifirsat.com'un başarısını kanıtladığını söyledi

Markalı konut projelerinde yer alan konutları avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifırsat.com Genel Müdürü Cüneyd Dişkaya, üreticiler ve yatırımcılar için kısa sürede benimsenen modelin başarısını kanıtladığını belirtti.

18 ay önce EYG Grup bünyesinde yola çıkan Evdekifirsat.com, 2015 yılını 900 konut satışı ve 500 milyon lira ciroyla kapattı.

Evdekifırsat.com, gayrimenkulünü satmak ve gayrimenkul edinmek isteyenler için herkesin birikimine özel ürünler ve ödeme fırsatları oluşturuyor. Dişkaya, “Firmalar yeni projelere odaklanıp üretim yaparken stoklarının satışı konusunda önemli bir destek sağlıyoruz” dedi.

Şu anda Evdekifırsat.com portföyünde 1.3 milyar lira değerinde 1650 konutun olduğunu belirten Dişkaya, şunları söyledi:

“Ev almak için birikim olması gerektiği algısını yıkıyoruz. Bankalarla ve kendi bünyemizde oluşturduğumuz bir ödeme planına göre ev bedelinin yarısına yakın kısmını bankalarla vadelendiriyoruz. 120 aya kadar artan faizle bir ödeme planı oluşturuyoruz.”

Fiyatlar hızla artıyor
 

Evdekifırsat.com İstanbul’da konutlarda fiyat değişimini de inceledi. Buna göre, İstanbul’da incelenen 335 projedeki 181 bin konutun 57 bini yani yüzde 32’si satışta. 2014-2015 arası fiyat artışı yüzde 22’yi buldu. A grubu firmalarda ortalama fiyat metrekarede 9 bin liraya yaklaştı, B grubunda ise 5 bin lirayı aştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)