E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEyüp'te iki kadını öldürdüler---

Eyüp'te iki kadını öldürdüler

Eyüp'te iki kadını öldürdüler
10 Şubat 2016 - 13:05 borsagundem.com

Rami'de biri kadın iki kişi başlarından vurularak öldürülmüş halde bulundu

Eyüp'te 20-25 yaşlarında biri kadın iki kişinin başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş cesetleri bulundu.

Cesetlerin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Polis esrarengiz cinayeti aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.Rami'de saat 07.00 sıralarında vatandaşlar polise ihbarda bulunarak boş bir alanda iki kişinin hareketsiz yattığını söyledi. Olay yerine giden polis ekipleri 20-25 yaş grubunda biri kadın iki kişinin cesetleriyle karşılaştı. Bu kişilerin  başlarından tabancayla vuruldukları tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede cesetlerin üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmadı.Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada cinayetin gece saatlerinde işlendiği, sabah gün ışıdığında cesetlerin vatandaşlar tarafından fark edildiği tespit edildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ölen kişilerin kimliklerinin tespit edilip şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarının incelenerek cinayetle ilgili bir ipucunun arandığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)