E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFatih Terim yüzünden işten kovuldu---

Fatih Terim yüzünden işten kovuldu

Fatih Terim yüzünden işten kovuldu
07 Temmuz 2015 - 07:44 borsagundem.com

GS'li Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le ilgili haber yapan Öncel Öziçer'in işine son verildi

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Alaçatı’da mahallelinin sevip baktığı köpeklerden rahatsız olduğu ile ilgili haberi yapan gazeteci işinden oldu.

Medyatava'nın haberine göre, Alaçatı’da lüks bir villa satın alan Fatih Terim’in “havlıyorlar” diye sokak köpeklerini şikayet ettiği ve otoyola atılması için girişimlere başladığı iddia edilmişti.

Vatan Gazetesi’nden Öncel Öziçer’in haberine göre Terim, ‘Koku geliyor, mikrop yayar bunlar diyerek aşılı köpeklerin otoyola atılmasını istemişti.

Bu haberin ardından Twitter’daki hesabından açıklama yapan Öncel Öziçer, “Ay ben yine kovuldum! Valla her kovulma sebebim gibi bu da benim için gurur verici… Dik durduğum, yalamadığım, yav… olmadığım için…” ifadelerini kullandı. Öziçer, kendisinin kovulmasına Fatih Terim’in sebep olduğu yönündeki yorumları doğruladı. Gazeteciye birçok meslektaşı ve takipçisi de sosyal medya hesabı üzerinden gönderdikleri mesajlarla destek verdi.

İşte o mesajlardan bazıları:

Hakan Çoşkun: "eçmiş olsun değerli meslektaşım ... Keşke bütün gazeteciler sen gibi dik durabilsede, gazetecilik ne demekmiş herkes görse !!!"

 Yanlızlıkkutsaldır: "Geçmiş olsun! Çabuk iş bul da OKUYALIM yine seni! Özledik vesselam!.."

 R Semm: "Böyle kovulmalar insanı güçlendirir, seninleyiz!"

 Galatasaray: "Geçmiş olsun! Malesef Türkiye'nin özeti bu mesleğinizi yapmak için bile birilerinin adamı olmanız gerekiyor"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM07 Temmuz 2015 19:31

    türklerin EN BÜYÜK SORUNU DEĞERSİZ İNSANLARA DEĞERİNDEN FAZLA DEĞER VEREREK KENDİLERİNİ SÜREKLİ BATAKLIĞA SAPLAMAK OLMUŞTUR YERİ GELDİĞİNDE TÜKÜRE BİLMELİ İNSAN AĞAÇ HAYVAN DÜŞMANIN YÜZÜNE AMA NİRDEEE BUNU YAPMAK İÇİN SOYLU İNSANCA YAŞAMA ÖZLEMİ OLMALI AMA NİRDEEEE BAZI AĞAÇLAR büyüdüğünü sandıkça ODUNLAŞIR KERESTELEŞİR MOLOZLAŞIR BİR İNSANI EKMEĞİNDEN EDEN KİŞİYE HAYAT ZEHİR OLSUN.O KİŞİNİN BURNUNDAN FİTİL FİTİL GELSİN..

  • Ali07 Temmuz 2015 08:15

    Terim'in Türkiye Cumhuriyetine ne faydası olmuşta adamdan sayarlar.

  • fenasi07 Temmuz 2015 07:57

    önce; şu futbolda kötü koku yayan, mikrop saçan ballamayı defetmeliyiz başından.. kıroya bak; dağdan geliyor bağdakini kovuyor..