E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed faizi Eylül'de artırır---

Fed faizi Eylül'de artırır

Fed faizi Eylül'de artırır
22 Mayıs 2015 - 07:59 borsagundem.com

Wall Street, Fed'in ilk faiz artırımını Eylül'de yapacağı beklentisini koruyor

New York Fed tarafından yapılan son araştırmaya göre Wall Street'te piyasa yapıcı bankalar Fed'in ilk faiz artırımını Eylül'de yapacağı beklentisini devam ettiriyorlar. 
Mart ayında yapılan son araştırmada da ilk faiz artırımı için tarih Eylül olarak ortaya konmuştu.
28-29 Nisan tarihlerinde yapılan araştırmanın sonuçları, piyasa yapıcıların Fed'in faiz artırımı için daha uzun süre beklemesinin, erken bir artırım yapmasından daha olası olduğunu düşündüklerini de gösteriyor. 
Araştırmaya katılanların yüzde 37'si ilk faiz artırımının Eylül'de olacağını tahmin ediyor. Artırımın Aralık ayına kalacağını düşünenlerin oranı yüzde 20 olurken, Haziran ayında artırım bekleyenlerin oranı ise yüzde 13 oldu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Demir24 Mayıs 2015 17:31

    Dolar naylon paradır.Karşılığı yoktur.Dünya devletleri ellerinde tuttuğu doları satıp Euro ya geçeyim dese abd batar.Çin ve Japonya abd ye geçit vermiyor.Abd sonunda dağılacak , eyaletler ülke haline dönüşecektir.

  • Kaçan Grup22 Mayıs 2015 20:26

    2017 Eylül'ünde

  • tg22 Mayıs 2015 08:45

    Bir halt edemez,1,5 yıldır gına geldi. Tüm ekonomistlerin tek gündemi bu,anlamak mümkün değil. Yıl sonunda belki 15-25 baz puanlık bir faiz artırımı da zaten piyasaları bozmaz.Üstelik haziran beklentisiyle zaten fiyatlandı bu konu.Bence ekonomistler kendini biraz geliştirmeli.