E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe 108'inci yaşını kutladı---

Fenerbahçe 108'inci yaşını kutladı

Fenerbahçe 108'inci yaşını kutladı
04 Mayıs 2015 - 02:14 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 108'inci yıldönümü nedeniyle kokteyl düzenlendi

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 108'inci, Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübü ziyaretinin 97'nci yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde sabah Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir tören düzenleyen sarı-lacivretli kulüp, akşam ise Faruk Ilgaz Tesisleri'nde kokteyl gerçekleştirdi.

Kokteylde, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin ve Ünal Uzun'la çok sayıda davetli katıldı.


Saatler 19.07’yi gösterdiğinde Fenerbahçe marşları eşliğinde başlayan gece, müzik ziyafeti ile devam etti. Ardından kürsüye gelen Asbaşkan Turhan Şahin, teşekkür konuşması yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Tarih Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı R. Sertaç Kayserilioğlu ise, günün anlam ve önemine ilişkin konuştu. Kulübün kurulduğu tarihlerdeki zorlukları anlatan Kayserilioğlu, Fenerbahçe tüzüğünde de yer alan vatan sevgisinden de bahsetti. Konuşmaların sonrasında ise davetliler, Fenerbahçe marşları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)